2017-06-10

Svalt åt alla

Igår åkte vi och köpte en takfläkt till vårt lilla rum. Så att inte gästerna tynar bort i värmen när dom ska sova. Gubben skruvade ihop den och satt upp den. Jag höll i dammsugarröret när han borrade hål för den. Så som vanligt var vi ett bra arbetsteam . Vi åt fruktsallad till lunch för att bli av med frukten, eftersom vi åker hem idag. Middagen blev tapas på en restaurang ett stenkast bort från oss. Där hade dom friterade boquerones  som är så gott. Nej, nu ska vi klippa ur vår paraplyaralia innan det är dags att packa väskorna och åka hem till Sverige igen.

9 kommentarer:

Ama de casa sa...

Visst går det bra när man jobbar i team! Fast jag hade fullt upp att dokumentera det hela när vi monterade vår takfläkt. Men det gjorde inget, för Ami, Patrik och Anders fixade det hela sååå bra på egen hand :-D

anettan sa...

Härligt med ett familjen team och när man kan hjälpas åt. Kram Anette

anettan sa...

Härligt med ett familjen team och när man kan hjälpas åt. Kram Anette

Channal sa...

Så mycket gott! En fläkt behövs när man ska sova. Är det dyrt med AC? Sova med öppet fönster brukar inte hjälpa på sydligare breddgrader. Vet att mannens dotter nere i södra Frankrike har en AC som är sammankopplade till fler rum. Ta med er värmen när ni kommer!

KRAM Anna

Annes vita rum sa...

Dags för hemfärd redan..Jaa nu börjar det bli varmt där:)
Ha de gott och ta med solen hem..kramiz

Browneyedgirl sa...

Teamwork :) Det brukar funka bra.
Hoppas ni får en toppen dag <3

dianasdrömmar sa...

Härligt med team:) kram

Hajan sa...

Tusen tack för min väderändring, blev jätteglad

Ami sa...

En takfläkt är verkligen guld värd här nere nu när det är så varmt!
Ha det fint i Sverige!
Kram