2024-04-29

Regnig söndag

 

När vi gick iväg på morgonpromenaden så hängde regnet i luften. Och när vi kom ner till stranden så kände jag de första regnstänken på mig. Men vi hade tur och kom hem innan himlen öppnade sig. Och sedan öste regnet ned som gott som hela dagen med några små uppehåll.

Det är aldrig skoj med dåligt väder, men vi behöver verkligen regnet. Så det är som det är. Och vi har ju hur mycket soltimmar som helst på året ändå så.

Så igår blev det en innedag med en massa häng vid datorn och tv:n helt enkelt. Men sådana dagar kan vara hur sköna som helst. Fast får man välja så är det soldagar som man helst vill ha.


På väg ner mot havet. 


Två på en paddelboard var det vi såg vid havet.


Ixa sprang några varv på stranden innan vi gick hemåt.


Grått och trist.


Ja, såhär blir det när det regnar konstant hos oss. Precis efter jag hade tagit bilden och börjat gå vidare blev jag genomblöt av en vattenkaskaderna av en bil som åkte förbi. Jag såg att han åkte och filmade med sin mobil så mig och Ixa hade han inte en susning om som gick på trottoaren. Jo, jag svor en ramsa och t.o.m. pekade finger åt honom.



Vi åt hemmagjord pizza med bacon och rödlök på.


10 kommentarer:

  1. Hänsyn till gångtrafikanter är det ont om. Vi kom precis från Torrevieja där vi såg en man med vita byxor bli nersprejad av en stor mängd regnvatten. Hoppas solen kommer tillbaka snart. Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Precis, och man blir skitförbannad.
      Den tittade fram en timme i alla fall idag 😉👍.
      Kram

      Radera
  2. Ni har ju många soliga dagar ändå och regnet det behövs ju även hos er. Min svägerska som är nere just nu är dock inte helt road kan jag säga. De hade ju sett fram emot sol och värme men vädret rår vi inte över.
    Så god pizzan såg ut!

    Kram och glad måndag!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Så är det och jag vet att jag får många soltimmar i år med. Men är man på semester vill man ha sol, det förstår jag.
      Den var smarrig.
      Ha en fin måndagskväll.
      Kram

      Radera
  3. Åh, den där känslan när man känner första stänken och man känner att det ökar. Då pinnar man på lite extra fort
    Kram Kajsa

    SvaraRadera
  4. Hej Carin! Efter regn kommer solsken! Idag har vi haft ett ljuvligt väder. Så skönt! Eran pizza, MUMS!!

    KRAMAR Anna

    ps.Det är så konstigt! Dina tidigare kommentarer har försvunnit hos mig. Vet att Annika i Reston sa att samma sak hände henne hos mig. Virus?! ds.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo så lyder ordspråket och idag har vi fått sett solen igen. Men lite kyligt ute förfarande. Men klockan är ju inte så mycket ännu.
      Pizzan var jättegod.
      Virus kan det inte vara från mig. Min dator är skyddad med en brandvägg och så sitter jag bakom en router. Så min IP-adress syns inte.
      Kram

      Radera
  5. Ser att ni ska få lite regnskvätt även idag. Det säger prognosen hos oss oxå. Men nu vill jag ha värme igen, sol har vi haft men det har varit kallt i skuggan. Blir en någonsin helt nöjd? :) Otäckt när bilarna inte märker vattenansamlingarna, både vad gäller sin egen kontroll av bilen och gångtrafikanterna! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo, det kom regn i stort sett hela dagen till och från. Idag är solen här igen men luften är kylig. Ser ut att stabilisera sig senare i veckan. För nu vill man ha värmen tillbaka. Och nöjd det är man aldrig på vädret 😉😁. Den här han såg vattensamlingen men hade mobilen i högsta hugg och filmade när det blev en vattenkaskad. Bilen var högerstyrd så jag såg vad han gjorde. Så med andra ord så brydde han sig inte.
      Kram

      Radera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.