2019-04-10

Liten promenad igår med


Vi hade faktiskt tillgång till brorsans bil igår men vi använde våra ben istället. Vi hade bestämt att fika hos T och A när dom slutade jobbet. 

Men först på dagen tog jag en sväng ner till ICA i Vilbergen för att köpa mjölk så jag kunde få till en raggmunkssmet. Jag köpte lite bacon också som jag skulle ha till raggmunken som vi käkade innan vi gick.

Båda barnbarnen var hemma när vi kom till T o A men Julia stack snart iväg till sin fotbollsträning. Vi andra fikade och pratade lite innan det var dags att gå hemåt igen. För det är ju en skoldag idag med för barnbarnen. Några kort blev inte knäppta men så är det med större barn. På dom knäpper man inte med mobilen i ett kör som man gör på de små barnbarnen.

När vi kom hem till brorsan igen såg vi att det lyste fortfarande i tvättstugan, och vi visste att han hade en bokad tid. För jag hade lämnat en påse smutstvätt till honom innan vi gick iväg. Nej, jag tog inte detta förgivet med tvätten. Utan brorsan hade frågat om han skulle ta våra smutskläder med. Så har vi inte en massa smutstvätt när vi kommer hem. Och det tackar man inte nej till.


Vilbergen Centrum.


Länge sedan man tvättade sin tvätt i en tvättstuga.

9 kommentarer:

 1. Ja det var länge sedan jag tvättade i en sån där stor tvättstuga också. Det där med fotograferande av de större barnbarnen håller jag med om. Märker det på mitt största som fyller 14 nu i sommar. Han vill helst slippa vara med på bild. =) Kram Carina

  SvaraRadera
 2. Även här var det en evighet sedan vi tvättade i en tvättstuga. Numera är de moderna och fina men det är också skönt att kunna göra det på hemmaplan.

  Kram och ha en bra dag!

  SvaraRadera
 3. Klart man hjälps åt med tvätten
  Fast stryka få de göra själva ;)
  Kram

  SvaraRadera
 4. Det spelar ingen roll, om vad Du skriver, det är lika intressant vad än det bliver.
  Så är det bara, åker Bi tillbaka denna helg, eller har jag fattat fel igem-Hur det än är, lycka till med er resa tillbaka till Spanien. Så roligt att M och Jo, och lilla Amelya skall ned Er.
  Spännande tycker jag.

  SvaraRadera
 5. Här i Spanien är ju oftast tvättstugan i köket - i alla fall om man har en lägenhet. Det passar mig utmärkt, även om jag gärna hade haft en diskmaskin där också, men man kan väl inte få allt... :-)

  Din brorsa är verkligen duktig på att ställa upp på och med det mesta! Vilket guldkorn till bror du har :-)

  SvaraRadera
 6. Ja, det var ett antal år sedan man tvättade i tvättstuga.. men jag tycker det är en viss charm över det! Kanske inte saknar det direkt, men det är något speciellt med doften av värme och rent.. och så tar man med all tvätt till lägenheten vikt och klar...
  Så mysigt att träffa barnbarnen. Förstår att ni "tankar" på med det :)
  Kram/Maria

  SvaraRadera
 7. Åhhh Raggmunk med fläsk. Bland det bästa som jag vet! Lyxigt med tvätthjälp :-). Kram //Tina

  SvaraRadera
 8. Skönt att få umgås med familjen några dagar. Praktiskt med tvättstuga och rejäla maskiner Kram.

  SvaraRadera
 9. Ha Ha! Jag har aldrig själv tvättat i tvättstuga. Fast minns att vi fick följa med Mamma när vi bodde i höghus. Akta er för mangeln.. Så lät det då. Kraaaam Pia

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.