2011-03-07

Inte fel alls


Vilken glass, helt makalöst god. Slog till och köpte en Ben & Jerry´s sist vi var och handlade. Tycker att den är alldeles för dyr för så lite glass som man får. Men nu hade jag lite rabatt på den så då slog jag till. Skulle lätt ha kunnat ätit upp hela byttan själv. Men jag var snäll och delade med mig till gubben min också. Han blev lika lyrisk som jag av glassen. Så någon mer gång kommer detta märke att köpas hem.

7 kommentarer:

  1. Mums, har just borstat tänderna för kvällen. Hm, blev så sugen...visst är B&J glassen god!

    Sov gott, kramis Tina

    SvaraRadera
  2. DU är en riktig fresterska du, ha en fin dag i det härliga vädret, KRAM

    SvaraRadera
  3. Min favorit!
    Den med kakdeg i är UNDERBAR!!
    Men som sagt, dyr...

    Kram Hannis

    SvaraRadera
  4. Mmm va gott! Ben och Jerry är underbart och jag gillar egentligen inte glass alls men i min frys finns det alltid minst 2 olika sorter. Det är min lyx som jag kostar på mig. Jag röker inte, sricker inte, är aldrig ute, köper inte mycket nya kläder eller går på resturang eller bio. Så Ben och Jerry glass är min lyx. Men den där sorten har jag inte testat än. Kram

    SvaraRadera
  5. Ben och Jerry är en stor favorit hos övriga familjen här hemma, det går några byttor i veckan. Jag är däremot ingen "glassmänniska" och så trist att jag tycker 7-elevens youghurtglass är den enda goda...Vilken jättefin påse din bror fick då han fyllde år.
    Kram

    SvaraRadera
  6. Njaääeee B&J inte min favorit, gillar mer Hägendaz hihi. Hm jag tror inte att det kommer att bli strykt i min garderob,det är ju sååå trist med tvätt och strykning. Stora kramen Anne

    SvaraRadera
  7. Många som säger att den glassen är god, har själv aldrig smakat den. Fast sonen gillar den och brukar köpa den till sig. Får kanske ta en provsmak av honom en dag.

    Såg du 5milen i söndags?

    Så skönt att åka i väg till värmen!!

    Min mamma fyller 60år i dec så jag håller på att leta efter en resa. Hon vill också åka till värmen och skulle gärna vilja åka till Teneriffa. Fast vi får se var vi hamnar.

    Ha det bra,Vicki

    SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.