Det här brödet är hur enkelt som helst och går snabbt också. Man gör dom i en torr stekpanna på medelvärme. Här kommer receptet för 12 st. laggar. Dom är godast samma dag men gubben tycker dom är helt ok. dagen efter också.
5 dl. mjöl vilken sort man vill eller kanske blanda. Det gjorde jag, råg och vete.
1 tsk. salt
2 dl. yoghurt + 1 1/2 dl. mjölk
1 msk. olivolja
Degen ska inte vara för kladdig, dela den i 12 bitar och kavla ut dom tunt. Grädda någon minut på varje sida i stekpannan. Sedan är det bara att bre smör på och några skivor ost. En kopp rött te och kvällen är räddad.
HOTELLTIPS I GÖTEBORG… PIGALLE…
5 timmar sedan
Det här receptet åkte direkt ned i receptmappen- tack! Kram Nilla
SvaraRaderaDet tror jag nog blev gott. Jag har för mig att de bakade dessa
SvaraRaderapå Go Kväll för inte så länge sen.
Nu säger vi natti,natti
Mmm vad gott .Tack söta för receptet.Kramar Rita ♥
SvaraRaderaTittar in för att önska dig en mysig helg.
SvaraRaderaSköt om dig
Kram Agneta
spännande recept.
SvaraRaderaHa en fin fredagskväll.
Kram
Hanna
Måste skriva en kommen tar till skottaren, Ni är så fduktiga båda två, det vet Ni att jag tycker.
SvaraRaderaJag höll hela tiden för Hoa Hoa,
vilken underbar språkfrihet han har.
kram Hajan