2016-06-29

Alla barn i början

Eller hur är det man brukar säga. Jo, jag bakade lite glutenfritt ikväll igen. Det blev mycket ätbart, men nästa gång ska jag ta ut kakan lite tidigare. Jag böt ut det lilla vetemjöl som skulle vara i till maizenamjöl istället. Här hittar ni receptet.
Nej, nu ska jag gå och lägga mig och sövas in av dunket från Bråvalla festivalen. Den börjar i morgon, men dom kör visst lite musik ikväll med.


 
 

6 kommentarer:

  1. Jag skulle behöva äta mera glutenfritt.
    Men har så förbaskat svårt att hitta recept som blir bra.
    Kanske är det just det där med tiden. Det blir alltid lite hårt tycker jag...

    Bor ni nära Bråvalla kan jag tänka mig att det blir hög ljudnivå några dagar=))
    Kram Hannis

    SvaraRadera
  2. Fin kaka o den ser god ut! Har aldrig bakat glutenfritt. Men ätit och det smakade bra!

    Kramar Anna

    SvaraRadera
  3. SÅ gott det ser ut! Jasså du hör festivalen till dig, då får vi hoppas de har några bra band i år då :D ram Katta

    SvaraRadera
  4. Oh, så gott det verkar! Ska pröva en dag framöver, tack för recept! Aha, Bråvalla, ja, då låter det nog!
    Agneta kram

    SvaraRadera
  5. Så gottit & fiiina ❤ ....
    /Kram till dig!

    SvaraRadera
  6. Det ser gott ut, bjud gärna på receptet!!
    Fredagskram från Kate

    SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.