Provade att göra glutenfria tortillabröd igår. Blev kanske inte som ett bröd, utan mer som en pannkaka i konsistensen. Men det var helt okej, bara att rulla ihop och äta med kniv och gaffel.
Glutenfria tortillabröd
5 dl vatten
2 dl bovetemjöl
3 1/4 dl majsmjöl
½ dl rapsolja
½ tsk salt
5 dl vatten
2 dl bovetemjöl
3 1/4 dl majsmjöl
½ dl rapsolja
½ tsk salt
Mixa samman ingredienserna. Stek i het stekpanna, med lite smör tillsatt. Vicka ut smeten på samma vis som när du
steker pannkakor. Vänd när ytan torkat helt.
DU LILLA PÅHITTIGA FIA, DU ÄR JU FANTASTISK NÄSTAN VARJE VECKA
SvaraRaderaKOMMER DET NYA FÖRSLAG. DET SÅG GOTT UT, DET VAR DET NOG OCKSÅ
ELJEST HAR DU VÄL FÅTT PÅ BACKNING.
VILKEN TRÅKIG MATCH, TUR I OTUREN.
Lät gott med hembakt, även om det blev som pannkakor. Men det är ju gott det med!
SvaraRaderaRensa rabatter ja..... :(
Har bara doftat på Clean, aldrig köpt, men det doftar gott!!
Önskar Dig en solig och fin tisdag, kram Kate
Åh,så gottit ....
SvaraRaderaTack för receptet :)
/Kram fina du & ha en underbar kväll!
Gott och enkelt att göra såna "klämmor"...är så glad för dina tips och recept, använder dom ofta :)
SvaraRaderaKram från Titti
Ser jättegott ut. Katta
SvaraRaderamen oj vad duktigt att baka egna!
SvaraRaderaJag blev plötsligt himlans hungrig..;)
Ser supersmarrigt ut!
Kram Katarina
Suck...så himla hungrig just nu=))
SvaraRaderaDet där lät smaskigt som 17!
Kram Hannis