2021-11-06

Fredagen sprang iväg

 

Brrrr, så blåsigt och kyliga vindar det var på morgonrundan. Nu är det kanske snart dags att ha vantar och en mössa på sig på morgonen när man gör sin löprunda.

Startade en maskin tvätt när jag kom tillbaka och fixade till våran frukost. När vi ätit vår frukost och precis druckit upp vårt kaffe, fick gubben ett telesamtal. Då passade jag på att hänga tvätten innan jag skulle hoppa in i duschen.

När jag kom ner från takterrassen berättade gubben att vi skulle få fikagäster om en timme ungefär. En bekant genom gubbens gamla jobb har köpt hus här i närheten och ville se hur vi bor. Så det blev att snabba på lite så man var klar tills han och hans fru kom. 

Det blev en trevlig fikastund med en massa frågor som man vill ha svar på när man inte känner till området. Det blev även en massa jobbprat och gamla minnen från Norrköpingstiden. Klockan drog iväg och det blev ett par timmar innan de gick vidare för att utforska området.

Vi åkte ner till Mercadona och köpte lite basvaror som var slut i skåpen. Sedan blev det en slapp och skön fredagseftermiddag/kväll innan vi gick och lade oss.


Det var +11 men eftersom det blåste kändes temperaturen mycket lägre.


Jodå, det där var bara min köttbit som låg där på tallriken 🙈.Till maten drack vi ett gott Pata Negra vin.


10 kommentarer:

 1. Ja nu kom minsann vintern. Fast det är en skön vinter. Det var soligt och härligt på An Sibin idag. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kan man lugnt säga 🥶.
   Okej, vi höll oss hemma idag.
   Kram

   Radera
 2. Fint o godis. Kött till ett helt regemente men man kan ju äta det man ev inte äter upp till o på en lunchmacka om man vill,
  Ha en jättefin helg.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mycket mat blev det 🙄.
   Ha en fin helg du med.

   Radera
 3. Ja burr nu går graderna ned för varje dag som går...mörkret infinner sig tidigare o tidigare varje dag. Ja det är bara att gilla läget och stå ut!
  KRAM från ett blåsigt Öland & Titti

  SvaraRadera
 4. Kan tänka mig att det är många frågor när man är nyligen nerflyttad så då måste det vara skönt att få tips och goda råd.

  Kram och god kväll!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja så är det och det är klart man hjälper till med svaren om man kan.
   Kram

   Radera
 5. Så fort solen försvinner blir det kyligt här också. Men än är den inte under nollan i alla fall.

  KRAM Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Här är det sällan vi har minusgrader på termometern. Men +3 har hänt att den stått på någon gång under vinterperioden.
   Kram

   Radera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.