2017-09-19

Ruskväder

Vädret slog om på en dag till att bli riktigt höstlikt. I söndags satt vi på balkongen och njöt av värmen. Småruggigt på morgonen när man går till jobbet. Regnet hänger i luften och lite rått och kyligt är det allt. Nu har jag inte tagit fram några vantar eller mössa ännu. Men hade jag cyklat som jag gjorde förr, hade jag säkert redan haft något av detta på mig.
Men när den här årstiden kommer är det också snart dags för något värmande gott. Ja, kaffe och te dricker jag året runt, men jag menar glögg. Och i morgon släpper Blossa sin årgånsglögg för beställning som heter Old Delhi i år. Och det här är den smaksatt med. Mango, spiskummin och chili, låter väl som en spännande kombo.

6 kommentarer:

 1. jag tokgillar glögg. Så nu ska vi åka och köpa en flaska. Kraaaam Pia

  SvaraRadera
 2. de ska bli en intressant provsmakning!

  SvaraRadera
 3. Vad härligt Jösses så fort det går allt här i livet

  SvaraRadera
 4. Nya glöggen är riktig julkänsla för mig. Fast det är 3 månader kvar till jul och 2 månader kvar till första advent. Kram=)

  SvaraRadera
 5. Den glöggen kan jag tänka mig är god :)
  Kram

  SvaraRadera
 6. Nej men oj! Titta! Glögg alla redan!Hoppas den blir god i år. Det skall bli spännande att smaka. Men jag gillar inte när smakerna på årets glögg avviker allt för mycket från den traditionella glöggsmaken, för man vill ju trots allt att glögg skall smaka glögg :-)

  Kram, Anneli

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.