2017-09-26

Väcka upp kroppen

Har köpt Kristin Kaspersens senaste bok Good Morning. Har tänkt länge att jag skulle vilja kunna lite yogaövningar....och inget är väl bättre en att starta morgonen med det😊. Nu vill jag inte kunna slå knut på mig själv....utan bara kunna lite enkla stretchövningar som är bra för kroppen. Boken har också fina frukostrecept....och bra läsning om bästa förutsättningarna för en bra start på dagen.


8 kommentarer:

 1. Härligt med yoga. Är nyfiken på den boken. Kram

  SvaraRadera
 2. Det verkar ju spännande, alltid finns det väl något korn man kan plocka upp, Så skönt att se något från dig igen.Tack för Du kommenterade hos mig, men vet du vad din gamla morsa gjorde då,
  skrev till Dig, fast i min blogg.
  Ha det bra, själv skall jag försöka hålla ,mig till reglerna
  God kväll

  SvaraRadera
 3. Hej,
  Jag har också köpt boken efter att jag såg henne på TV4 Nyhetsmorgon där hon pratade om boken. Den är så fin och har övningar (som vanliga stela människor som jag klarar av) och recept bandat med tankvärda ord. Det är verkligen en fin bok som man kan ha liggandes framme och bläddra i lite då och då för inspiration.

  Kram och ha en fin kväll!

  Anneli

  SvaraRadera
 4. Den kvinnan hon kan hon. Bara att kämpa på. Kraaam Pia

  SvaraRadera
 5. DEt känns alltid bra i kroppen efter ett yoga pass. Boken verkar bra. kram Pernilla

  SvaraRadera
 6. Hon är riktigt bra Kristin Kaspersen. Köpte en kokbok av henne i present till min syster. Eller snarare bakbok. Om att baka gott glutenfritt. En jättebra bok. Lycka till med yogan. Kram =)

  SvaraRadera
 7. Säkert himla bra för både kropp och själ :-)

  SvaraRadera
 8. Jag tror också att det kan vara bra för kroppen!
  Kram

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.