2017-09-10

Gråmulen lördag

Igår hängde molnen tunga över Norrköping. Man visste inte om man skulle våga sig ut innan regnet skulle braka löst. Men vi tog en chansning och styrde stegen mot strömmen. Hade lite gammalt bröd som ankorna kunde få. 
Istället för att gå hem igen tog vi en chansning att gubbens jobbarkompis skulle vara hemma. Hon och hennes man har flyttat i närheten av där vi bor. Dom var hemma och det blev en snabbfika och en titt på deras fina lägenhet. Man kunde inte tro att man var mitt i smeten i stan, när man såg deras fina uteplats med massor av grönska. Nu hade jag bara mobilen med mig. Men hade jag haft kameran med mig, hade jag frågat om jag fått knäppt några kort.6 kommentarer:

 1. Kul att de var hemma så ni fick kika in på en liten fika!
  Ha en fin söndag
  Kram

  SvaraRadera
 2. Det finns många fina lägenheter i Norrköping. Ofta där man minst anar det.
  Tack för titten hos mig i dag. Tack min måg för det du fixade.
  Trevlig ny vecka önskar jag.

  SvaraRadera
 3. Det har regnat här ända sedan fredag. Inte så kul. Fina foton Kram=)

  SvaraRadera
 4. Man ser inte det på mig, men jag känner det i mig. Jag heter Mia. En 47-årig tjej som bor i Småland. På den här bloggen kommer jag att skriva hur det är att leva med svår psykisk ohälsa. Att varje dag fajtas med Tvångssyndrom, Aspergers syndrow, Autism, OCD och Autismspektrumstöning m.m Att vara absolut tvungen att göra vissa saker eller tänka på ett särskilt sätt och dessutom inte kunna förstå många sociala aspekter. Följ gärna mig här för att försöka kunna förstå hur det är att vara psykisk funktionshindrad.

  Det jag skriver om är psykisk hälsa och ohälsa, Jag ger mycket tips i min blogg om hur du kan gå din egen väg och hur du kan göra för att ta dig upp igen från din psykiska ohälsa. Jag vill inspirera andra till sunda ideal och värderingar och få människor att förstå att man duger som man är. Jag delar även med mig av min erfarenhet kring psykisk ohälsa och min vardag. Vi är ett team här inne och kämpar tillsammans!

  E-mailadress: happy0@home.se

  Hemsida: http://autismmamma.bloggplatsen.se

  När du ändå är här, så lägg gärna igen ett tassavtryck så jag kan besöka dig och din blogg.

  When you are here, so please write a comment, then I know who Im going to visit.

  SvaraRadera
 5. Nämen där ser jag ju hotellet vi bodde på i helgen. Första gången jag var i Norrköping men vill gärna tillbaka igen, en fantastisk mysig stad. Ha en härlig start på veckan Kramisar Tina

  SvaraRadera
 6. Vad modiga ni var - en dubbelchansning, minsann :-) Men det lönade sig ju :-)

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.