Idag har jag testat att göra treveckorssallad. En sallad som man häller en lag över, så håller den sig upp till tre veckor i kylskåpet. Man kan variera den med olika grönsaker hur man vill. Jag hittade mitt recept hos Linnéas Skafferi. Nu ska den bara gotta till sig i kylen några timmar.
Tråktorsdag
3 timmar sedan
1000-Tack för tipset! Det där passar mig utmärk! Lite som en modernare pizzasallad. Så gott! Vacker också.
SvaraRaderaKRAMAR Anna
Ja, Linneá har jag träffat många gånger (hon bor här omkring mig) och hennes vän hade ett dop som hon hjälpte till och fixa med :) Sååå smarrigt!!
SvaraRaderaHennes 3-veckors sallad har jag dock aldrig testat! måste göras. Kram
Det såg verkligen gott ut, Så¨mycket sallad äter ju inte jag.
SvaraRaderadet bliver bara slanggurka och tomater.
Det verkar bra i alla fall för Er.
Såg gott ut det där! Lite väl mycket morötter bara... :-)
SvaraRaderaÅhh så gott! Det ska testas. Kraaam Pia
SvaraRaderaSer jättegott ut. Jag brukar också kika in till Linneas blogg.
SvaraRaderaFinns många goda recept där när man har idé torka själv. Kram =)
Håller med Channal ❤️
SvaraRadera/Kram & Tack så mycket!
Så gott! Och praktiskt att man kan ha den så länge!
SvaraRaderaKram
Så gott och nyttigt. Smidigt att ha i kylen och plocka fram när det är knappt om tid. Kram.
SvaraRaderaDen där har jag tänkt många gånger på att göra men det har aldrig blivit av, kanske dax att pröva den nu, ser jättegod ut. Eva
SvaraRaderaSådan vacker och färgglad sallad! Jag älskar rätter som man kan bara sätta ihop och som håller sig länge. Jag skall prova att göra en sådan sallad. Tack för att du delade med dig!
SvaraRaderaKram, Anneli
Ser jättegod ut kram
SvaraRaderaDet där ser supergott ut!
SvaraRaderaTack för tipset och ha en fin helg!
Kram Jenny
Oj så gott och fräscht det ser ut! Hur smakade det? Det ska jag nog också testa ��
SvaraRadera