Det var en röd och grön paprika, ett blomkålshuvud, några morötter och en chili som jag kärnade ur. Skar allt i fina bitar och lät det koka en liten stund i saltat vatten.
Efter det gjorde jag en 1, 2, 3 lag (ättika, socker och vatten) som jag hällde över grönsakerna i glasburken.
Det här blir gott tillbehör till kött eller säkert även till fisk.
Picklade grönsaker. |
Mmmm, så gott! Ja "hittade" älgkött i frysen och ska svinga ner det i min crockpot strax..! Det är väl höstigt det med, och skulle säkert vara gott med dina picklade grönsaker till... Önskar Er en finfin söndag !!
SvaraRaderaKraaam Kate
Så gott! Det måste jag nog göra jag med. Kram Pia
SvaraRaderaVackert blev det dessutom!
SvaraRaderaSå gott!
SvaraRaderaKram och njut nu av fina besöket :D
Låter gott, och väldigt nyttigt. Kram.
SvaraRaderaDu lilla köksmästare Vad Du styr och så spännande det skall bliva, och höra vad ni hittar på.Ett par dagar nu..
SvaraRaderaSå gott att plocka fram till maten!
SvaraRaderaNjut av dina kära!
Kram
jättegott. Har aldrig gjort picklade grönsaker, bara lök. Men dottern brukar göra som du och servera till kött.
SvaraRaderaDet är riktigt gott. =) Kram Carina
Åh vad gott! Länge sen jag picklade grönisar nu, men ett tag hade jag pippi på det. Allt går liksom i vågor :-)
SvaraRaderaMums vad gott kram
SvaraRadera