2018-10-21

Lämnade inte vårt Casa

Nu har vi beställt kapslar igen från Nespresso och det blev strul även denna gång. Det utlovade att man ska ha sitt kaffe inom ett dygn det sprack, för det skulle ha varit i torsdags. På fredagen hade gubben en chattkonversation med dom. Då säger den personen att vi skulle få det under dagen. Gubben förklarade att före 15.00 måste vi ha det sedan var vi inte hemma. Okej, sa hon på chatten, vi satt och väntade till 15.30 innan vi var tvungna att gå. I går morse hade vi fått mejl att dom kommer under lördagen. Vi var hemma hela dagen och inte någon dök upp. Så det blir att ta ett snack med någon på chatten idag igen om dom jobbar söndagar.
Nu satt vi inte sjön precis för vi hade lite att pyssla med ändå hemma. Vi började röja undan och packa ned sakerna i köket. Allt måste väck ur skåp och lådor, för i morgon kommer hantverkarna och river ut det.
Så vi fortsätter idag med att få ner det sista och flytta ut kylskåpen i rummet där det redan står en massa annat. Jag ska hinna tvätta en sista gång i tvättmaskinen med. Fast det inte är bästa torkvädret idag. Nu blir det ett par röriga veckor som man kommer att ha. Men i slutändan kommer det att bli toppen. 
Allt detta har flyttats bort utan kylen.

 Allt detta kommer att gömmas inne i de nya skåpen.

 Skåpen här ute tar vi tag i idag.

Jag hann att baka en sista gång i köket med. Det blev kladdkaksmuffins till kaffet.

8 kommentarer:

 1. Ja vi har lite annorlunda tidsuppfattning än våra kära vänner spanjorerna. Lycka till med köket.

  SvaraRadera
 2. Lycka till med köket. Kram Eva

  SvaraRadera
 3. Snopet med kaffekapslarna men svensk och spansk tidsuppfattning är inte den samma! Mañana... Men muffinsen såg väldigt delikata ut!

  Kram

  SvaraRadera
 4. Du ser... Sååå mycket smartare och trevligare att åka på en minitur där det finns Nespressoaffärer där man kan handla direkt i butiken. Alicante, Murcia, eller varför inte Valencia? Mycket roligare att se sig om där än att få husarrest på hemmaplan... ;-)

  Spännande med nya köket! Ska bli kul att se hur det blir :-)

  Lycka till med röjningen!

  SvaraRadera
 5. Tråkigt när det inte fungerar med leveranser.
  Ska bli så kul att få se köket sen. Kommer bli kanonfint :)
  Kram och trevlig söndag

  SvaraRadera
 6. Så trist att det inte funkar med leveransen i Spanien :(
  Hoppas det fungerar bättre med köket :)
  Kram

  SvaraRadera
 7. Här funkar posten! Nespressos kapslar kommer alltid inom ett dygn. Skönt att höra eftersom posten här hemma får så många klagomål. För mig har det alltid funkat. Kul med en liten utflykt för er i alla fall!

  KRAM Anna

  SvaraRadera
 8. Vad spännande med det nya köket. Frustrerande med leveranser som inte kommer som de ska. Ni får beställa extra många kapslar. Så gör det inte så mycket om det dröjer nästa gång igen. =) Kram Carina

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.