2018-10-27

Kulig fredag blev det 😁

Började tidigt på jobbet igår så det var fortfarande mörkt när man gav sig iväg. Det var en heldag med lossning av en hel trailer med gods från Sverige 😓. 
Hemma igen på eftermiddagen och då hade redan hantverkaren åkt för dagen. Han berättade dagen före att dom skulle göra förarbete på väggarna innan dom skulle måla dom på måndag. Så i våra ögon sett såg det nästan likadant ut som föregående dag.
Satte mig vid datorn ett tag och såg att jag fått mail från Annica som undrade om vi ville hänga med ut och äta 😊. Det lät toppen och bra mycket bättre än att värma något i micron. 
Vi skulle träffades utanför restaurangen Hot Chili Peppar (tror jag den heter) kl.18.30 så vi hade god tid på oss att varva ner innan vi hoppade in i en varm dusch och fixade till oss.
När vi var klara och skulle gå ringde grabben på WhatsApp. Lilla Amelia 😍 hade varit sjuk och haft feber några dagar men igår var hon feberfri . 
När vi pratat klart blev det snabba steg ner till restaurangen som inte ligger så långt ifrån oss. Vi höll oss inom den akademiska kvarten phuuuuuu 😉. 
Vi beställde från deras trerättersmeny som bara kostade 8,95€. Man blev verkligen mätt och belåten, så dit kommer vi att gå fler gånger.
Efter middagen följde vi med hem till A och C och satt och pratade och spelade även ett parti UNO i mörkret. Men när klockan närmade sig 01.00 var mina ögon som två rullgardiner 😴. Så vi tackade för en trevlig kväll och gick sakta hemåt till oss. 


En underbar himmel från jobbet på morgonen.

Klart man glömmer bort tiden när lilla Amelia ringer.

Jag tog en vårrulle till förrätt. Den var god men intetsägande där på tallriken.

Däremot Christers förrätt hade extra allt.

Till varmrätt tog gubben anka som det var sting i.

Jag fick lite beslutångest när jag skulle välja. Men det blev kyckling med cashewnötter.

UNO i halvmörkret var inte det lättaste. Men jag vann 😁.


6 kommentarer:

 1. Det var en trevlig kväll!

  SvaraRadera
 2. Får man ett så fint samtal så förstår jag mer än väl att man glömmer tiden! Vilken prisvärd middag. Senast vi var i Spanien var allt svindyrt men det är väl skillnad på ort och på säsong...

  Kram och god lördag!

  SvaraRadera
 3. Grattis till vinsten :)
  Och för en trevlig kväll
  Kram

  SvaraRadera
 4. Såklart man glömmer tiden när barnbarnen ringer :)
  Förstår att ni hade en trevlig kväll och maten såg jättegod ut!
  Grattis till vinsten :D
  Kram

  SvaraRadera
 5. Mysig kväll och jag förstår att du var trött ha ha! Här åker ögonlocken ner vid 9-snåret...
  Kram från Titti

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.