2018-10-19

Kan det vara sant

Hade lite förmiddagsjobb igår och träffade då på en mäklare i arbetet där jag var. Jag blev lite nyfiken och frågade vad ett sådant här objekt kunde kosta, och han svarade kvickt tillbaka 7 mille 😲. Objektet hade faktiskt havsutsikt om man stod på tårna som jag fick göra (jag är ju inte så lång) och tittade ut över muren. 
På eftermiddagen var vi på banken inne i Torrevieja och jäklar vad man märker skillnad nu på folkmängden från bara ett par veckor sedan när vi var där. Likaså ute på gatorna och serveringarna är det betydligt mycket mindre folk. Man behöver inte trängas längre när man är i stan.
Gick förbi en dörr som jag aldrig tidigare lagt märket till (förmodligen på grund av all trängsel som varit då). Den var eller är så vackert sliten så att jag nästan skulle kunnat monterat ner den och tagit hem den. Men nu kan vi inte ha dubbeldörr i vårt hus, så himla synd 😢.
Det bidde inte någon korv stroganoff av korven som vi köpte på Lidl. Utan det blev stuvade makaroner till den istället. Så himla gött och det var så länge sedan vi åt stuvade makaroner 😋.
Sedan hade gubbens gamla fotlänk gott sönder så jag satte mig och fixade ihop en ny till honom 😊. 


Här såg man havet om man sträckte på sig.
 I mina ögon är den vacker.

 Gött, gött, göttiligöttgött.


Avkopplande att pyssla.

7 kommentarer:

 1. Intressant detta med prissättningen på hus. Man slutar aldrig förundras över detta :)
  Och nu regnar det... och vi som är lediga idag.
  Ha en finfin dag
  Kram

  SvaraRadera
 2. Morn,morn jag hade också stuvade makaroner här om dagen. Blandade mina Ideal-makaroner med en burk Köttfärssås. Enkelt men så himla gott. Det är mycket korv nu, I går hade jag Isterband och Dillstuvad potatis. I morgon kommer Din bror,då bliver det paradrätten Lax med sec, sås. Mums,mums

  SvaraRadera
 3. Otroligt vacker dörr! Mjölkstuvade makaroner är mums. Fredag idag så jag önskar er en skön helg! =) Kram Carina

  SvaraRadera
 4. Du milde tid, vilket pris! men jag är inte förvånad för här i vår hålla betingar strandnära priser en bra bit över tiomiljonersstrecket.

  Kram och ha en fin fredag!

  SvaraRadera
 5. Kanske likaså bra att ni inte kan ha dubbeldörr, att åka dit för dörrstöld är nog inte så bra... ;-)

  Visst märks det tydligt att högsäsongen är över. Den fick ju ett uppsving förra veckan med dom två helgdagarna, men nu är det markant mycket färre människor här. Skönt! Skönt också att det ändå fortsätter att vara en levande stad genom hela vintern :-)

  Ha en fin fredag!

  SvaraRadera
 6. Nej, ibland tror man inte det är sant när man hör en del priser....men frågan är om det blir sålt!
  stuvade makaroner är ju såå gott!
  Kram

  SvaraRadera
 7. Vilken vacker port. Men 7 mille för att behöva stå på tå för att se havet... Nej tack ;) kram.

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.