2019-07-15

El Pinet


Vi tog bilen till El Pinet igår och lade oss på den stranden. Det var som vanligt mycket folk på stranden som inte är så bred eftersom strandhusen ligger precis i anslutning till stranden med.

Igår blåste det inte så värst mycket så vi badade många gånger för att svalka av oss i värmen. Såg på mobilen en gång att temperaturen var +34.

När vi kände oss klara med sol och badandet plockade vi ihop och gick och åt på Hostal Maruja innan vi satte oss i bilen och åkte hem till Casa 66 igen.

När vi kom hem såg brorsan och gubben på fotboll. Martina tog en powernap på takterrassen. Jag själv tog en sväng med snabeldraken.

Kvällen tillbringade vi som vanligt på takterrassen och jag hade gjort en glutenfri pizza som vi tryckte i oss innan kortspelet.


Blir fort fullt på stranden.

Måste skydda sig ordentligt.

Som vanligt var det fullt på Hostal Maruja.

Martina och Per tog kyckling.

Jag och gubben tog några tapasrätter.

Glutenfria pizzan med lite blandad topping på.

Så ett glas rosévin till den.

4 kommentarer:

 1. Pizzan såg mer ut som en smarrig sallad ;)
  Fast det är ju toppingen man vill låt ändå...
  Kram

  SvaraRadera
 2. Vilken härlig dag med sol, bad och god mat att äta. I såna stunder kan väl inte livet bli bättre? Ni vet verkligen hur man ska leva sitt liv. Kram Carina

  SvaraRadera
 3. Åhhh så härligt! Just nu längtar jag verkligen efter att få ligga och trängas på stranden. Det här svenska sommarvädret uppskattar jag inte just nu... Kram //Tina

  SvaraRadera
 4. VILKA STORA PORTTIONERDET ÄR JU INTE KLOKT, NU SKALL JAG STEKA UPP LTE POTATIS OCH MIN ÄLSKADE FALUKORV IGEN. JAG KLAGAR INTE SKULLE ALDRIG FÅ PLATSED EN HEL SPANSK PORTION. HÄR REGNAR DET FAKTISKT SKÖNT DET OCKSÅ. MEN DET ÄR KLART ATT SOLEN SEGRAR I ALLAFALL. PUSS OCH KRAM FRÅN MAMMAM H

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.