2019-07-17

Sista dagen


Brorsan och hans dotter fick klara sig själva igår på stranden. Men det var inget som vi var ett dugg oroliga för att de inte skulle kunna. För oss blev det en liten jobbsväng istället för stranden. Men när vi var klara med jobbet så var även de färdiga med stranden för den här gången.

När alla hade duschat så åt vi tacos uppe på takterrassen och satt där ett bra tag innan vi bestämde att gå upp till den lilla chinosbutiken som ligger uppe vid Waldemars (den man går in i och backar ut ur). Martina skulle köpa en magväska där. Jag har köpt en där som är bra att ha när man är ute och går.

När vi handlat det vi skulle gick vi in på The Abbey Tavern och tog oss något att dricka. Vid grannbordet satt det ett par med en liten kattunge i koppel (väldigt ovanligt att se här). Klart som tusan att gubben skulle ha den i knät en stund, och den somnade nästan.

När vi gick hem gick vi in på Jumerca och köpte alldeles för mycket godis med oss hem till sista kortspelet för den här gången med. Det var inga svårigheter att få i sig godiset för oss. Men fy vad tjuvtjockt vi mådde alla 4 sedan. Sockerstinna var bara förnamnet.

Alla 4 var hungriga så det skrek i våra magar.

 Den var 3 månader gammal och en hona.

7 kommentarer:

 1. visst är det något visst med din Gubbe och kattor, De kommer bra överens.Hurra inga bokstäver som kommit på fel ställe.Nu får vi väl höra hur dags flyget går till Sverige.
  Klockan elva kommer min syster i dag. Så trött man bliver ibland på allt detta

  SvaraRadera
 2. Men vilken liten sötnos! Jag undrar om jag nånsin har sett en katt i koppel här? Inte som jag kan minnas i alla fall.

  Ha en fin lill-lördag!

  SvaraRadera
 3. Men så söt liten katt! Klart hon ville sitta i knäet och mysa :)
  Kram

  SvaraRadera
 4. Vilka härliga dagar ni har! Det där med magväska har blivit riktigt inne bland unga tjejer. Var o varannan går med en sådan. Känns lite som farbror turist haha!! Snart kommer nog jag också med en.

  KRAM Anna

  SvaraRadera
 5. Klart man ska mysa med en kisse när tillfälle ges :)
  Kram

  SvaraRadera
 6. Vilken söt liten katt flicka. =) Kram Carina

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.