2019-07-20

Supertrevlig fredag


Igår tog vi det lugnt hemma och bara var. Vi gjorde lite vad vi tyckte och kände för. Så jag tog ryggläge i en solstol med boken och gubben pysslade lite med blommorna och tog en powernap sittandes en stund i skuggan.

På kvällen kom ett helt gäng förbi först hos oss på en fördrink och lite snacks innan vi skulle gå ut och äta. Vi blev sittandes ett bra tag hos oss när vi fick se att klockan började närma sig 20.30.

Vi gick ner till C.C La Mosca för att hitta någon restaurang att äta på. Vi hade redan försökt dagen innan och boka bord på Gong där nere. Men det var fullbokat hela kvällen.

Vi gick runt på många restauranger men det var rätt fullt överallt, och kommer man 10 personer är det inte så lätt heller. Men till slut hittade vi en restaurang som hette Leonardo som kunde fixa till ett bord för 10 personer.

Det tog sin lilla tid att få in vår mat, men det berodde på att alla vi tio skulle få våra beställningar samtidigt. Det är något som jag uppskattar när man är så många som kommer och ska äta.

Maten var god som vi beställde in gubben och jag och resten av gänget tyckte likadant som vi. Så hit kan vi tänka oss att gå någon mera gång.

När vi ätit gick vi sakta hemåt i mörkret mätta och belåtna fast middagen kom lite extra sent på bordet. Men har man trevligt med goda vänner spelar det ingen roll när maten serveras.

Bara lite plock till fördrinken.

 Påväg för att hitta någonstans att äta.

 Äntligen hittat en restaurang.

Jag tog spenatfylld ravioli.

4 kommentarer:

 1. Så trevligt och gott det såg ut! Visst kan det vara bökigt att få plats när man kommer ett så stort gäng, speciellt vid den här tiden på året. Skönt att det ordnade sig så ni slapp svälta :-)

  Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 2. Hungern blir ju inte lika kännbar när man äter snacks till fördrinken :)
  Har man dessutom trevligt är det lätt att tiden försvinner snabbt
  Kram

  SvaraRadera
 3. Låter som en perfekt fredag kram

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.