2019-07-16

Shoppa loss


Det är något som brukar höra till bland de sista dagarna när man har gäster hos oss här. Då brukar det bli ett varv borta på La Zenia Boulevard för att springa runt i affärerna och shoppa loss lite. Det gjorde vår Martina igår och hon gick inte tomhänt därifrån om jag säger så. Nu var ju inte jag den som var den. Utan även jag hade 4 T-shirt med mig hem där från också.

Så fick även gubben äntligen tag i ett kylskåp upp till takterrassen. Vi har letat ett tag och alla har varit slut i butikerna som vi varit i. Men nu står ett där uppe och det blev toppenbra.

Idag är det sista dagen som bror min och Martina är här. För i morgon bär det iväg hem till Sverige igen. Så en sista sväng till stranden blir det idag för att bättra på solbrännan för dem innan hem gång.
9 kommentarer:

 1. Åh vilken bild. Jag kan ju säga att jag blir avundsjuk nu. Sååå kallt här bara 8 grader. Svensk sommar :-) Kraaaam Pia

  SvaraRadera
 2. Regnar och blåser så det t.o.m. är kallt inomhus. Mer höst än sommarkänsla här just nu. Så tänk på oss när ni njuter av ert underbara väder. Vad tråkigt att era gäster ska resa sin väg igen. Men det kommer nog nya besökare snart, med tanke på er stora familj hemma i Sverige. Som tyvärr inte har något vidare sommarväder. Kram Carina

  SvaraRadera
 3. hinner ju inte att skriva klart, mycket märkligt. vi provar igen, Ni är vlkomna till Svensk mark igen, vill bara lycka till för er reda hem.
  stor kram från gammelgäddab. Lilla Martina skalö väl jobba igen. Vi hörs varedter, men häe bjuds bara på Pannkak OCH LAX. hI,HI HOPPAS NI FLRSTÅR SKÄMTET-

  SvaraRadera
 4. Klart man ska spendera sista resekassan på shopping ;)
  Kram

  SvaraRadera
 5. Vi var också på Zenia B igår, men jag såg inte till er :-)

  Ha en skön dag på stranden!

  SvaraRadera
 6. Jag känner igen det att det brukar bli shopping de sista dagarna man har gäster....och då passar man ju såklart själv också på :)
  Kram

  SvaraRadera
 7. Hej
  Provar i gen att fråga dig om lite tips om Torreveija��
  Eller om någon annan kan svara so bor där!
  Vi är på väg att köpa ett semester boende och undrar om du har tips på vart i Torreveija,Vill nog helst bo mitt i med närhet till allt,inte för dyrt förstås, vi har även 2 tonåringar som ska trivas.
  Promenadavstånd till havet och restauranger är viktigt!
  Flamenca är det fint? Långt utanför?
  Vore så tacksam för tips����
  Hälsningar
  Therese

  SvaraRadera
  Svar
  1. Allt är en smaksak från person till person.
   Vi själva gillar inte att bo mitt inne i smeten och valde då Playa Flamenca som ligger ca. 7 km söder ut från Torrevieja.
   Men väljer man Torrevieja då har man garanterat nära till allting.
   mvh/Carin

   Radera
 8. Så härligt ni har det..Kanske lite varmt.Men jag tror era gäster uppskattade det för det dom kommer hem till är inte så kul:) Ha de..kramiz

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.