2019-07-31

Bästa vänner


Igår var vi ute och åt med våra bästa vänner som en gång i tiden lurade hit oss till Playa Flamenca. Vi hyrde deras lägenhet första gången 2012 på sommaren och på den vägen är det. Vi blev förtjusta i stället med en gång och hyrde sedan flera somrar i rad deras lägenhet. 

Men hösten 2016 slog vi till och köpte vårt egna lilla hus och fr.o.m. 2018 bor vi här permanent och stortrivs som ni nog redan vet, ni som läser bloggen.

Men tillbaka till våra bästa vänner som nu har gått och sålt sin lägenhet och håller på som bäst att rensar ut det som ska kastas, vara kvar eller som ska med hem till Sverige igen.

Snälla som de är visste de att vi var förtjusta i en del inredning som de haft i lägenheten och frågade om vi ville ha det. Och vem säger nej tack till en sådan förfrågan, inte vi i alla fall.

Så två stycken ubersöta zebror och tre stycken tavlor som Stefan (mycket duktig fritidskonstnär) själv har målat för ett par år sedan. Vi fick även en massa annat bra att ha saker till barnbarnen som åkte in i förrådet.

På kvällen var vi först hembjudna till Marie och Stefan och satt och myste på deras balkong en sista gång innan vi gick upp till Negroni och åt en god middag. Sedan gick vi hem till oss och fortsatte kvällen på takterrassen tills klockan passerat midnatt.


Lite småplock till vinet innan vi gick och åt.

 Stefan duktig som han är på viner valde detta till vår mat och det var mycket gott.

 Ett dåligt försök att få med allas tallrikar uppifrån. Men så blir det när armarna inte räcker till. Men Stefan och jag tog samma rätt.


 Visst är de söta och nu ska de bara få en plats i vårt hem.

Sedan de fina tavlorna med.

5 kommentarer:

 1. Så fina minnen av era vänner som "lurade" er till sydligare nejder.

  Kram

  SvaraRadera
 2. Ibland är det helt ok att bli "lurad" ;)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Vilken läcker färg på tallrikarna.
  Härliga vänner som lurade ner er till värmen. Det hade jag inte tackat nej till. Kram

  SvaraRadera
 4. Vad härligt att få "ärva" prylar som ni gillar. Men jag förstå att ni kommer att sakna dem :-(. Kram //Tina

  SvaraRadera
 5. Verkligen läckra! Både zebrorna och tavlorna. Fast rent anatomiskt tycker jag att dom har lite väl långa halsar, men så ser tydligen zebror ut nuförtiden:

  https://amacasa.wordpress.com/2011/11/29/att-bygga-en-giraff/

  :-D

  Ha en bra start på månaden!

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.