2019-07-28

Poppis


Fick ju reda på att jag är riktigt modemedveten när brorsans dotter var här 😮. Jag har köpt en mag/midjeväska för att ha när vi går våra morgonpromenader. För att slippa gå och hålla mobilen i handen eller ha den och husnycklarna i shortsfickorna.

Det är en svart nylonväska som jag blev helnöjd med att ha på magen och den fyller sin funktion till 100%. Martina undrade var jag köpt min för hon ville ha en likadan. Så vi gick till Chinobutiken där jag hittat min och hon köpte en precis likadan. 

Bara det säger väldigt mycket att man hänger med i modesvängen 😉 när en 24-åring köper lika som en snart 58-åring gör.

Så igår när gubben och jag gått vår morgonpromenad blev det en snabbsväng på marknaden för att köpa en mag/midjeväska till. 

Vem kan motstå en broderad liten sak för 8€ som man får plats med det viktigaste i, -Inte jag i alla fall 🙄. Den här får man väl bära lite chickt över axeln istället för runt midjan. 

Har suktat länge på alla olika modeller på stråväskor som finns med. Men det är marknad varje lördag. Så vem vet, nästa gång kanske jag köper en sådan 😎😉.

Min träningsaccessoar.

Och så mitt nya fina fynd.

7 kommentarer:

 1. Så praktiska och snygga! Härligt att vara en modeikon ;-)

  Kram och ha en fin söndag!

  SvaraRadera
 2. Vad härligt när det är så bra saker som blir moderna igen. Både praktiskt och snyggt. Har sett några här på stan som har haft midjeväskor. Fast löst hängande över axeln. Då fattar jag inte riktigt varför man inte lika gärna kan ha en vanlig axelväska. Jag tycker en midjeväska ska sitta i midjan. Din broderade var jättefin. Kram Carina

  SvaraRadera
 3. Jag har oxå en midjeväska när vi är ute och går. Tyvärr rymmer den bara telefonen så jag är på jakt efter en lite större. Får kolla hos "kinesen" när vi kommer ner igen
  Kram

  SvaraRadera
 4. Japp, de ska ju tydligen inte böras runt midjan utan över axeln. Praktisk storlek. Kram.

  SvaraRadera
 5. Behöver också en magväska så praktiskt kram

  SvaraRadera
 6. Jodå, det sågs midjeväskor om både mage och axel på festivalen i helgen. Praktiskt.
  Allt gott
  /Anette

  SvaraRadera
 7. Den broderade väskan är verkligen fin. Trodde aldrig att det skulle bli "inne" med midjeväskor igen, men där ser man. Skulle själv vilja hitta en lämplig, jag som sa att jag aldrig skulle ha en sådan igen....
  Allt kommer tillbaka.
  Kram/ Tummelisa

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.