2020-07-10

Torsdag rätt och slätt


Torsdagen rullade på som vanligt. Inte något spännande eller mindre ospännande inträffade under dagen. -Jo föresten en liten sak hände på morgonen när jag slängde soporna innan vi skulle till jobbet.

Det kom två kvinnor och joggade och fick se min logga på ryggen. De blev glada att jag kunde prata svenska för de undrade var de var någonstans och hur man tog sig till Punta Prima för där bodde de. Jag förklarade, de tackade och joggade vidare.

-Nämen nu kom jag på en sak till. Vi såg en aslång död orm när vi skulle svänga upp på AP7:an. Där har vi lite spänning i dagen ändå.

Sedan gick dagen obemärkt förbi och vips så var det sen eftermiddag och jag hade glömt att plocka fram något ur frysen till middag innan vi stack iväg på morgonen.

Så med lite skåpsletande så fick jag ihop till ett par tonfiskmackor som gratinerades i ugnen och sedan sallad till dem.

Vädret drog ihop sig på seneftermiddagen och det kom typ 20 stänk regn och det mullrade lite. Men så mycket mer blev det inte av det heller.Varma mackor är alltid gott.

Mörkt som sjutton ett tag.


8 kommentarer:

 1. Sånt fulväder har vi haft i många dagar nu. Är lite less som du förstår ☹️
  Mums för varma mackor ��
  Ha en skön fredag
  Kram

  SvaraRadera
 2. Fy sjutton för den ormen! Jag gillar inte ormar...
  Vi hade också regn och åska igår, men det var verkligen ett rejält regnoväder! Tur vi hade ett parador som tak över huvudet :-D

  Ha en fin fredag!

  SvaraRadera
 3. Fy för ormar. Det är ett riktigt orm år här uppe hos oss i år. Massor av huggorm.
  Varma mackor är alltid gott. =) Duger bra som middag med sallad till.
  Äntligen lite sol och värme här igen. Skönt efter kylan och regnet.
  Ha en trevlig helg nu.
  Kram Carina

  SvaraRadera
 4. Det mullrade länge och mysigt tyckte jag, fast som du skrev, inte många droppar. Ha en fin dag! 😎/C

  SvaraRadera
 5. Hua för den döda ormen , en levande sån vill man inte stöta på ;) . Goda mackor , brukar göra toast i järn rätt ofta. //Christina

  SvaraRadera
 6. Men fy vilken läskig orm! Tur den var död... Klarar bara inte av slingrande ormar...
  Jag skulle också bli glad om jag gått "vilse" någonstans i Spanien och fick syn på dig och förstod att du pratade svenska... och med mitt dåliga lokalsinne, så skulle det mycket väl kunna hända ;)
  Ja, varma mackor... mums...
  Kram/Maria

  SvaraRadera
 7. Ja igår var det lite knepigt väder. Här kom det också några droppar regn. Men fortfarande lika varmt. Usch för den där ormen😱
  Kram

  SvaraRadera
 8. Åhhh jag hoppar högt!! En aslång orm!!!!! Fy tusan....min "lilla" huggorm håller sig borta än så länge, tack och lov!!!
  Toast är allt gott :)
  Kram Titti

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.