2020-07-21

Vitaminer för huden


Var och handlade på Mercadona igår efter jobbet. Då fick jag se att deras tidning "La Perfumeria" hade kommit ut med ett nytt exemplar. 

Tycker den tidningen är skoj att bläddra i och så tycker jag den var bra att träna lite spanska i den med. Men det kan jag glömma nu, för nu var det engelsk text i hela tidningen.

Det blev några små inköp från parfymavdelningen med. Men det som är bra när man handlar där, är att det inte blir så dyrt.

Sommarnumret.

1€ och den luktar gott.

1,50€ Har haft dessa vitaminampuller tidigare. Men den rekommenderas inte för min ålder 🙄😕 (för gammal). Men jag tycker de är bra.

4€ kostade dessa vitaminampuller och det var något nytt jag aldrig provat innan.


8 kommentarer:

 1. Älskar att bläddra i modemagasin och strosa bland krämer och smink. Spännande med ampuller. Har några jag också. Använder dem som en kur.

  KRAM Anna

  SvaraRadera
 2. Fina fynd till bra priser :-)

  Ha en härlig dag!

  SvaraRadera
 3. Vilka bra priser. Brukar vara så dyrt med hudvårds produkter annars. Men till priserna hos er kan man ju verkligen unna sig. En pigg och glad hud är ju inte dumt. Är spanskan svår att lära sig tycker du? Jag har ju hört när infödda spanjorer pratar. Då är det svårt eftersom dom pratar så fort. Har funderat på att gå en spanska kurs. Det är därför jag undrar. Men just nu kan man ju inte gå några kvällskurser. Får bli till hösten.
  Kram Carina

  SvaraRadera
 4. Mercadona har mycket prisvärt på den avdelningen. De andra avdelningarna också förresten. Ha en fin dag! Kram

  SvaraRadera
 5. Vad synd att tidningen gått över till engelsk text :( Förstår att det annars är ett bra sätt att snappa upp en del spanska! :)
  Kul med hudvård till bra priser!
  Kram/Maria

  SvaraRadera
 6. Haha, jag läste vitaminer för hunden och fick inte det hela att gå ihop :) kram.

  SvaraRadera
 7. Det verkar vara en trevligare prisbild hos er än här hemma!

  Kram och god tisdag :D

  SvaraRadera
 8. Vad kul gillar oxå sådana tidningar , var ligger Mercadona nu igen ? Närmast Los Altos 7lazenia tänker jag . :)) har aldrig handlat där //Christina

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.