2020-07-28

Så goda


I förrgår när vi kom hem, bestämde vi att vi skulle ta en varsin öl av de som vi köpte i Altea i februari.Vi hade ju tur att hamna vid en butik som bryggde sitt egna öl och var väldigt duktiga på det. Ni kan läsa om det här. Vi köpte några stycken olika till brorsan när han skulle kommit ner i mars, för han gillar sådana här öl.

De två som vi provade till maten smakade citrus båda två och var väldigt goda faktiskt. Vi hade lite grillat kött till och en enkel sallad.

Och igår låg även det ena paret av bambuhandtagen som jag beställt i brevlådan med när vi kom hem. Kanske var de lite mindre än vad jag hade tänkt. Men vi får se hur det blir. Om jag väntar till nästa handtag kommer eller om jag fixar dit dessa på väskan.

Så himla goda.

Salladen till det grillade köttet.

Vi får se om de här kommer sitta på väskan.

5 kommentarer:

 1. Handtagen ser i alla fall väldigt fina ut, men storleken framgår ju inte riktigt av bilden. Du skulle ha lagt med en tändsticksask ;-)

  Ha en skön dag!

  SvaraRadera
 2. Öl är gott och läskande i värmen......ja det är rätt gott annars också. Kram 🤩

  SvaraRadera
 3. Öl med citrussmak låter väldigt törstsläckande och gott i värmen.
  Roligt att prova lite nya sorter också.
  Bambuhandtagen ser fina ut. Blir spännande när du är färdig att få se slutresultatet,
  Ha en fin dag.
  Kram Carina

  SvaraRadera
 4. Snygga handtag. Salladen ser god ut på ditt fina fat. Jag dricker inte öl, har aldrig kunnat med smaken...., men cider går bra.
  Ha en fortsatt fin vecka!
  Kram Tummelisa

  SvaraRadera
 5. Så fina handtag men jag förstår att du vill vara övertygad om att det är helt rätt. Hoppas det går att kommentera nu för första försöket misslyckades.

  Kram

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.