2021-04-24

San Miguel de Salinas

 

Igår hände det inte så mycket på förmiddagen här hos oss. Jo, jag var ute och sprang på morgonen med mina nya skor och de var en fröjd för fötterna.

Sedan tog vi det väldigt lugnt fram till eftermiddagen när vi blev hämtade av Stefan och Anna för vi skulle till San Miguel de Salinas och äta.

Vi skulle upp till borgen och restaurangen Alingui. Vi var 8 st. så det fick bli 2 bord för man får bara vara 6 st. vid ett bord.

Vi hade tur och slapp regnet som min väderapp hade visat. Men de mörka molnen skymde solen i mellan åt när vi satt och åt. Men det kan man stå ut med när man sitter ute och äter.


Den fina borgen precis bredvid.


Som man tydligen kan hyra för stora fester. Kanske inte just nu i dessa tider.


2 bord fick det bli.


Tuppar, höns och en massa änder finns det gott om där.Den här myskankan (förmodligen en hona) var väldigt intresserad av (mig) oss.


En hane av Svensk Myskand 


6 kommentarer:

 1. Så trevligt att kunna ses och äta tillsammans även om det fick bli två bord. Fint sällskap fick ni i alla fall. Hoppades kanske på nedfall från era bord...

  Kram och god lördag!

  SvaraRadera
 2. Härligt att äta så där och lite lantlig feeling med ankor och tuppar. Snygg tupp tycker jag. Kraaaam Pia

  SvaraRadera
 3. Så underbart att Spanien har kommit så långt i vaccinations jobbet att ni nu alla har blivit vaccinerade (den som vill)och alla kan träffas igen. God mat och trevligt sällskap är härligt.
  Ha en fin dag.

  SvaraRadera
 4. Härligt start på morgonen med en löprunda! Och vilken mysig lunch ni fick tillsammans. En svensk myskanka äter spansk skogssnigel såg jag i wiki😳😂 Kanske därför de har dessa ankor. Spansk skogssnigel är ju en mördarsnigel.

  KRAM Anna

  SvaraRadera
 5. Det är fint där uppe vid borgen. Vi har också ätit där ett par gånger, men det var innan det blev Alinghi.

  Ha en skön söndag!

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.