2021-04-15

Gjort av med pengar

 

Vi åkte iväg bort till La Zenia Boulevard för gubben behövde ett nytt skärmskydd till sin mobil. För det hade gått sönder i förra veckan när den gled ur byxfickan och ner i gårdsgruset.

Det blev en sväng in på Primark med och gubben köpte några nya badshorts och jag 2 nya linnen. När vi kom ut där ifrån gick vi och tog en fika och satt och tittade lite på folk innan vi gick in på Alcampo och köpte vindsnurror till takterrassen. Vi sätter vindsnurrorna i fikon och aprikosträdet bl.a. så inte fåglarna äter upp frukten.

När vi kom hem tog jag mig en promenad och tog med sekatören. Hade sett på Karl Fredrik på morgonen när vi käkade frukost. Så jag vill ha en bukett blommor på bordet. Men det var mest grönt som jag hittade på min promenad. Visst såg jag bouganville som finns i massa färger. Men inte någon förvildad utan i trädgårdarna som jag passerade.

Av det jag kom hem med från min promenad blev det 2 stycken spretiga buketter. Tänk vad lite grönt kan göra en lycklig och glad.

Gjorde i ordning en bröddeg som fick jäsa ett bra tag innan jag bakade ut den.

Sedan blev det lite ordning och reda i t-shirtslådorna när det nya linnena skulle stoppas ned. Fina hopvikta högar (igen) men inte i färgskalor, här blev det mer regnbågevarianten. Är ni sådana som lägger eller hänger in i färgskalor i era lådor eller garderober?


Gillar Primark.


Jag tog värsta chokladmuffinsen när vi fikade.


Kan väl säga att vi rensade vindsnurrehyllan. 


Bad gubben ta ett kort när jag kom tillbaka från promenaden. Jag är där bakom allt det gröna.


En bukett ute på altanen.


Och en inne på bordet i rummet.

Kokade upp lite havregrynsgröt som jag satte en rågbrödsdeg på. Så gjorde jag små rågbrödskakor. Självklart blev det ett test till kvällskaffet och tv:n.


4 kommentarer:

 1. Jag är tyvärr urdålig på att sortera mina kläder på ett bra sätt. Vanligtvis så har jag god struktur men när det gäller garderoben blir det lite si och så...
  Smart och fint sätt att hålla fåglarna borta på!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Skönt att rensa lite i garderoben
  Kram

  SvaraRadera
 3. Ingen färgsortering här inte.
  Sånt har jag inte tålamod med. Men kanske skulle ha mindre stökig garderob då.
  Tycker jag städar garderoben alldeles för ofta. =)
  Kram Carina

  SvaraRadera
 4. Självklart färgsorterar jag i garderoben - rött... ;-) Haha, nejdå. Jag bara trycker ned kläderna i lådorna i den ordning jag har vikt dom, eller pressar in dom på galgar i garderoben där det finns plats :-D

  Idag skiner solen igen - skönt även om värmen kunde skruvas upp lite mer :-)

  Ha en braig dag!

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.