Under tiden pastan kokade gjorde jag i ordning det övriga som skulle vara med i pastasåsen.
Som att halvera brysselkålen, klippa baconen i småbitar, skära löken i mindre bitar. Sedan stekte jag baconet, hade i brysselkålen och löken efter en stund. Ringlade lite honung över det och i med lite hackade valnötter, så på med en skvätt rosévin och låta det koka upp. Sist hade jag på matlagningsgrädden och salt och peppar i såsen.
När pastan var färdigkokt hällde jag av vattnet och blandade den med såsen.
Toppade med valnötter, parmesanost, persilja och granatäpplekärnor.
Snabbt, enkelt, billigt och jättegott om ni frågar mig 😋.
![]() |
Bara att ställa fram på bordet. |
Mumsfilibabba.
Allt är gott utom brysselkål. Det är nåt som jag gärna utesluter :)
SvaraRaderaHa en bra dag
Kram
Det låter gott. Fast jag är inte så förtjust i granatäpple. Men det kan man ju peta åt sidan. =) Kram Carina
SvaraRaderaSer gott ut. Perfekt när matlagning är enkel.
SvaraRaderaDu har verkligen förmågan att ta vara på det som finns i kylskåpet och göra något gott av det. Middagen verkade bli rena delikatessen!
SvaraRaderaKram
Mycket gottgott i den middagen!
SvaraRaderaDet där såg verkligen fantastiskt gott ut! :-)
SvaraRaderaSer så gott ut, tack för fina recept, roligt att läsa din blogg säger
SvaraRaderaUlla från Hangö Finland
Tack Ulla och kul att du gillar min recept och bloggen :-)
RaderaDet såg verkligen gott ut!
SvaraRaderaKram
Hej,
SvaraRaderaDet där såg riktigt, riktigt gott ut! Den bästa maten gör man hemma själv. Eller hur?
Kramen och ha en underbar dag!
Anneli