2018-11-25

Vem har tagit dom? 😕

Igår efter frukosten tog vi bilen och åkte iväg upp till La Marina för att plocka stora kottar, som jag och även gubben var 100% säkra på att vi sett där i somras.

När vi kom fram tog vi inte strandpromenaden ner utan gick in i skogen bland pinjeträden och började gå på kottjakt. Men när vi hade nått fram till havet till slut hade jag 4 st. kottar i min stora påse.

Vi tog oss ned till havet och gick strandremsan tillbaka tills vi skulle vika upp mot bilen igen. På vägen tillbaka slängde jag ut min lilla kottefamilj i sanden.

Vid parkeringen finns det 2 st. restauranger och vi satt oss vid en i solen och tog oss en varsin cortado (espresso med mjölk) innan vi åkte hem.

När vi kom ner till rondellen innan La Marina var det marknad där så vi tog oss en sväng på den. Gubben hittade blomstergubben som stod där och han hade krispiga tulpaner, men bara gula. Men 4€ för 10 st. oavsett vilken färg dom har, är ju superbilligt. Så vi slog till och köpte 2 knippen såklart.

När vi nästan var hemma svängde vi in på Chinosbutiken vid N332 och köpte 2 st. glas till Hyacinterna och en ny kruka till Gardenian.

Lugn, skön och avkopplande promenad.

 Vår första kotte som vi hittade.

 Efter ett tag kom vi ner till Stranden.

 Havet glittrade i solens sken.

 Fann ett sandhjärta när vi gick där.

 Sedan tog vi gångbron tillbaka till bilen och kottarna åkte ur påsen.

En cortado var gott i solgasset.

 Dom här glasen fick bli Hyacintvaser.

 Gubbens nya konstverk med sina Tillandsia.

Och cylindervasen full med krispiga tulpaner.

5 kommentarer:

 1. Jag tycker nästan lite synd om dom fyra stackars kottarna som blev ratade där... Dom var säkert jätteglada för att äntligen ha blivit plockade som dom andra som hittat nya hem, och sen slutar det på det där viset... ;-)

  Vad fint ni har pysslat till det med blommorna :-)

  SvaraRadera
 2. Jag älskar tulpaner. Fina nya kreationer hos er hela tiden.

  SvaraRadera
 3. Så fint med tulpaner.
  "Kottjuven" är säkert någon som har planer på ett fint jularrangemang :) kram.

  SvaraRadera
 4. Jag minns att barnen hittade massor med gigantiska kottar när vi var i Bibione men om de fick följa med hem har jag glömt.

  Kram och god söndag!

  SvaraRadera
 5. Önskar er en bättre kottjakt nästa gång:) Ha det fint..kramiz

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.