2018-11-16

Lugna gatan

Igår var det verkligen lugna gatan här hos oss. Jag hade tänkt att köra en maskin tvätt, men vädret var så ostadigt på morgonen från nattens oväder som varit.
Men som vanligt (nästan jämt) sprack det upp och blev fint lite senare på dagen. Men då var lusten borta för att tvätta och tvätten hade aldrig torkat till kvällen i alla fall.
Gubben pysslade lite uppe på takterrassen och jag sjönk ner i en stol och bara njöt ett tag.
På eftermiddagen tog vi bilen till Mercadona och köpte lite grejer som saknades i kylen. Gubben köpte en brödbit, pålägg och en dricka till tiggaren utanför. Vi brukar ge honom något ibland. För oss känns det rätt, men vet att många tycker det är helt fel.
Hemma blev det mat på altanen för nu hade vädret vänt igen och det var mulet. Sedan satt vi där tills det blev mörkt och vi tog plats i soffan och såg på nya serien Jägarna.
Men det som jag skulle skriva om från första början var att vi provade vår hemgjorda glögg för året igår med. Den var helt okej, och går att dricka både varm och kall. Och även när det +15 utanför fönster med.


6 kommentarer:

 1. En liten pepparkaka till det. Trevligt! ��

  SvaraRadera
 2. Glögg och pepparkakor, vilket mys. Årets glögg från Blossa ska ha smaker av Limoncello bl.a. Känns inte särskilt juligt tycker jag. Ha en trevlig helg. =) Kram Carina

  SvaraRadera
 3. Själv väljer jag att inte ge tiggare några pengar men det var en fin gest av er att ge lite ätbart. Vilken god kvällsfika ni kunde njuta av.

  Kram och trevlig fredag!

  SvaraRadera
 4. Ser att du har samma "tvättregeler" som jag. Det ska vara fint väder och tvätta gör man på morgonen så det hinner torka under dagen. Fast uppstår det nödlägen så finns ju "inomhus" att tillgå också :-)

  Ha en fin fredag!

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.