2019-05-24

Förstöra pengar


Det var vad vi gjorde innan lönedagen som är idag. Vi var nämligen borta på La Zenia och skulle bara ha några småpryttlar som helt plötsligt blev en fullastad (Pärlan) bil som efter lång tid styrde hemåt.

Vi startade på Leroy Merlin där vi skulle ha några brädbitar till ett projekt som gubben skulle göra på takterrassen. Men det blev en burk färg till och en spaljé, lite skruv och en liten industridammsugare till terrassen också.

Sedan gick vi in på Alcampo där gubben skulle köpa nya rakblad till rakhyveln. Men där damp det även ner blåbär och körsbär i påsen innan vi gick därifrån.

Jag hade sagt att jag ville ha lakritsfudge om vi skulle till La Zenia som prylbutiken Flying Tiger säljer. Så vi styrde fötterna ditåt men passerade först mobilskalsförsäljaren vid utgången. Så ett nytt mobilskal och skärmskydd till min nya mobil blev det där.

När vi sedan skulle ta rulltrappan ner i garaget till bilen föreslog gubben att vi kunde ta en sväng in på Primark. Jo, jag har skrivit rätt det var inte jag som föreslog det.

Först tog vi ingen påse att stoppa varor i eftersom vi inte skulle ha något egentligen. Men högen växte på armen var eftersom vi förflyttade oss i butiken. Så till slut gick jag och hämtade en påse till allt jag bar på.

Det blev T-shirts till både gubben och mig. Badbrallor, shorts, skor, kjol, blus och strandklänning innan vi kom därifrån. Men nu var det här ett köp på Primark så det sved inte så värst mycket i plånboken ändå. För när kläder kostar 2 eller 5€ blir det inte så mycket i slutändan.

Efter sista shoppalosstoppet gick vi med bestämda steg till rulltrappan som tog oss till garaget och bilen.

En snabbtur som var tänkt som nu blev till flera timmar. Så det var bara att fixa maten när vi kom hem. Så jag började med det och gubben startade sitt projekt bums.

När maten var uppäten och disken inplockad gick jag upp på takterrassen med där gubben fortfarande höll till. Vi gick inte in förens vid 21.30 och då blev det seriehäng vid tv:n. Vi har nu sett klart "Den inre cirkeln" som vi tyckte var helt okej.

Inte fullt ännu på vagnen. Men i vår lilla Pärla blev de det.

 Efter Leroy Merlin blev det Al Campo.

 Snabbsväng bort till prylaffären för att köpa lakritsfudge.

 Lite smått och gott från Primark.

 Stekt fisk på tallriken.

 Här någonstans kommer spaljén att sättas upp för vinrakan.

 Gubben blev klar med sitt projekt som var att bygga upp en litet staket för smidestaketet.

Tv-godiset till kvällen.

7 kommentarer:

 1. Inte verkar det vara förstörda pengar inte! Körsbär och lakritsfudge... bara det!

  Ha det fortsatt fint.
  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 2. Man mår så bra av att kunna unna sig lite extra ibland. Det gjorde ni alldeles rätt i. Kram Carina

  SvaraRadera
 3. Är man ändå i farten och hittar det man behöver så är det lika bra att slå till tycker jag. Prisvärda kläder minst sagt!

  Kram och ha en härlig fredag!

  SvaraRadera
 4. Ha ha ha... låter som mig!! - Sluta spontanhandla säger maken så fort du kommer in i en butik..😂
  Lakritsfudgen hade jag gärna velat ha!! Gudagott ...
  Kraaam Kate

  SvaraRadera
 5. Ingen dålig shoppingrunda det där :)
  Gäller att passa på när man känner för det.
  Kram

  SvaraRadera
 6. Duktigt jobbat! Pengarna ska väl rulla ;-)

  Vi såg också körsbären nu när vi stannade till och handlade. Men dom få paket som var kvar såg inget vidare ut. Läääängtar! Men det får nog bli imorgon :-)

  Ha en fin kväll!

  SvaraRadera
 7. QUE BUENAS LAS CEREZAS!!!
  LAS MIAS MUY VERDES ..
  SALUDITOS

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.