2019-05-30

Rask promenadIgår blev det lite dörrmålning igen. Nu har jag börjat kladda på ytterdörren också. Tänkte först att bara göra listerna och insidan på dörren vit. Men det lutar åt att även utsidan kommer att bli vit tror jag.

Vi var även en sväng upp till Villa Martin i några ärenden som drog ut på tiden. Så jag sa att jag knallar hemåt och börjar med middagen. Villa Martinområdet är lite kuperat med både uppför och nedför på många ställen. Så jag la ut lite extra krokar och svängar på min promenad hemåt igen.

Trodde i mitt stilla sinne att jag passerat 10.000 med marginal när jag var hemma igen, men så var inte fallet. Så tycker jag ofta att man tror att man gått längre än vad man i själva verket har gjort. Men promenaden blev nästan 6,5 km och jag är nöjd med det.

Igår blev det att ta en ny bok i mitt lilla bibliotek från bytes böcker som jag har. Här byter vi böcker med varandra för att ha något att läsa. Eller får av snälla grannar som inte bor här permanent och inte vill släpa sina utlästa pocketar med sig hem igen. Eller så får man köpa några nya böcker när man är i Sverige på besök.

Gick över flodfåran.
På målsnöret för dagliga steg.


 Den verkar bra.

Sallad med kyckling till.

6 kommentarer:

 1. Finns det ingen bokhandel i närheten som har böcker på engelska? Så slipper du släpa böcker från Sverige. Fast att byta med vänner och bekanta är ju smart. Din middag ser, som alltid, super god ut. Tror jag ska göra kyckling idag jag också. Tack för inspirationen. Kram Carina

  SvaraRadera
 2. Villamartin har många fina vägar att gå. Och det är inte så långt bort som man tror :)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Vi hyrde hus i Villa Martin för många år sen och det är väldigt grönt och fint där uppe!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Jag tycker ofta att man blir lurad på stegen när man går på ställen där man aldrig gått eller där man sällan går. Känns alltid som man har gått mycket längre än vad stegmätaren säger. Jag tror att den blir lite ur funktion vid dom tillfällena... ;-)

  Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 5. Jag tror alltid att v i gått mycket längre än vad vi har gjort men tydligen inte. Middagen såg lika god ut som vanligt!

  Kram

  SvaraRadera
 6. Såvackert collaget blev på mattalriken blevä
  Vad mycket mil Ni traskat puss och kram från Peking käringen

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.