2019-05-01

Vissa dagar är väldigt lugna


Igår hade vi en sådan dag som gick i Skalmans fart ungefär. Vi tog det väldigt lugnt hela dagen och började med att fastna framför tv:n ett bra tag efter frukost.

Sedan ökade pulsen lite när jag var tvungen att göra mig klar för att gå till frissan som jag hade en tid hos. Frisörbesöket gick bra och jag blev nöjd som vanligt sedan jag började gå på Studio Edge nere i IBC huset.

Gubben väntade utanför med bilen när jag var klar så vi kunde åka och handla lite basvaror på Mercadona eftersom det är stängt idag och yoghurten var slut + lite andra saker. Men som vanligt blev vagnen nästan full och man kan tro att vi är en storfamilj fortfarande.

Hem och plocka in alla varor och sedan blev det chill nästan resten av dagen och kvällen. Förutom att vi tog oss upp till Waldemars en liten vända. Där tog gubben en öl och jag ett glas vin. Det var ju Valborgsmässoafton och lite kan man väl fira fast det inte firas här.

Bilder från gårdagen är det lite sämre med när jag helt glömt bort att knäppa några med mobilen under hela dagen. 

Men jag kan berätta och visa att vår fina jasminehäck börjar nu att blomma och snart kommer det dofta underbart när den står i full blom. Sedan att den skräpar ner något förskräckligt under den tiden är en annan sak. Det är smällar man får ta.9 kommentarer:

 1. Skönt att bara slappa vissa dagar... jag tycker ni har fulltecknat andra! Tänk att ha en jasminehäck som snart blommar!

  Njut av tillvaron.
  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 2. Visst är det skönt med lugna dagar emellanåt :)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Vilken lugn och skön dag för sådana behövs.

  Kram och ha en fin 1:a maj!

  SvaraRadera
 4. jAA, JAG HÅLLER MED DE ANDRA. lUGN OCH RO BEHÖVS IB
  bland- I MORSE BLEV ETT JÄDRANS LIV HÄR. KOMMER nI IHÅG gLASS- BILEN FÖRR HUR DET HÖRDES VIDA OMKRING.dET TUTADE SOM F---AN I MORSE. nÅGON SOM INTE SKULLE KÖRA KANSKE. det är nog många år sen någon for ut här för att köåa glass.Undrar varför den tutade, så fel det kan bliva. Det är mycket konstigt ibland här nere.

  SvaraRadera
 5. vad jag skulle skriva om, är ju Jasmin häcken. Mina tomater växer som f----n. Per får ordna hur jag skall göra med detta. rOLIGT ATT DET TAGIT SIG. dESSA T O M A T O S-.
  vI HÄRS KRAM FRÅN GAMMELBÄGGAN

  SvaraRadera
 6. Mina Tomatplantor satta på Ert vis. växer så det inte är klokt.Men dessa får nog sonen taga hand om. Så¨jäkla roligt, Hurra, hurra

  SvaraRadera
 7. Jasmin doftar så underbart. Tänk att ni har en hel Jasminhäck. Ljuvligt ju.
  Ha en bra första maj dag.
  Kram Carina

  SvaraRadera
 8. Mysigt även att fira i all stillhet. Kram

  SvaraRadera
 9. Hej hej,
  hittade din blogg via en annan blogg och inser nu när jag kikar här att ni bor där vi var på semester förra veckan :) Vi var i Mil Palmeras men åkte runt och såg oss omkring en del. Förstår precis vad du menar när du skriver om det tråkiga regniga vädret vi hade då... vi hann i alla fall få några dagar fint väder med Spaniens rätta färger :) vi åkte hem i måndags. Trevlig blogg du har förresten!

  Ha det gott!

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.