2019-05-21

Vi drog till stranden


Vädret såg strålande ut igår så när vi var klara tog vi oss en promenad till stranden. Vi gick bort till De La Cala Capitanstranden som ligger så fint i en bukt.

Dit tog vi med oss våra barnbarn ett år för att dom skulle slippa få in saltvatten i munnen som dom inte gillade när det gick lite vågor. Men då blev det inte lika kul helt plötsligt tyckte dom. Det fanns ju inga vågor att jaga när det knappt var någon krusning på vattnet. Så det blev bara den gången vi gick dit och sedan fick det bli den vanliga stranden. Eller poolen som dom gillade allra bäst.

När vi kom fram till stranden satte vi oss vid  ett bord i strandbaren. Det är inte lika mycket folk på denna strand som borta på La Zeniastranden. Men då såg man havet mycket bättre och kunde bara njuta sig bort en stund till ljudet från det.

Klockan tickar på fast man sitter still så när magen började ge ljud ifrån sig var det dags att vända hemåt igen. Nu tog vi strandpromenaden förbi alla stränderna hem.

Vi gjorde ett stopp för att köpa en glass. Jag hade sett att Magnum kommit med en ny som hade körsbärsöverdrag på vaniljen och sedan doppad i mörk choklad. Den var jättegod och magen blev nöjd och belåten med för stunden.

När vi kom till vår lilla strand Cala Mosca var det fortfarande ingen strandbarsbygge på G på den. Det är bara ett nytt hus till strandvakterna som kommit dit. Vi får se om det kommer upp något med tiden.

När vi skulle passera N-332:an fick man nu gå genom tunneln på ena sidan i den och dom verkade i stort sett vara klara med sitt jobb tyckte vi när vi passerade.

Fixade till middagen med en gång när vi var hemma igen och sedan satt vi bara och hade det gött på altanen tills det blev tv-dags.

Igår såg vi sista avsnittet på Game of Thrones som vi båda tyckte var ett mycket konstigt slut på denna långa och bra serie som sett. 


Det finns ett bananträd på en tomt som vi passerar och det hänger nästan alltid några klasar i det.

 Alldeles lagom med folk.

 Vackert så det gör ont i en.

 Den här kommer att köpas fler gånger.

 Så fortsatte vi vägen utmed stranden.

 Många vackra stora hus vid Playa Flamencastranden.

 Gångbrädorna låg i staplar.

 Det var nog bara finliret kvar på jobbet. Han satt i bilen och rökte när vi passerade.

Så kom middagen på bordet och jag blev nöjd och mätt.

7 kommentarer:

 1. Jag gillar Cala Capitanstranden (om man söker lugn och ro)
  Och det vill ju barn oftast inte, ha oavsett ålder ;)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Verkligen vackert!
  Och vilka fina bastparasoller :)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Undrar om den smaken kommer att finnas här också. Jag är lite kluven till körsbärssmak för ibland tar den över. Färska körsbär är däremot en stor favorit.

  Kram

  SvaraRadera
 4. Älskar körsbär så den hade jag gärna smakat. Kram.

  SvaraRadera
 5. Den strandpromenaden är sååå fin! :-)

  SvaraRadera
 6. Ni har så vackra promenadvägar. Den där glassen skulle jag gärna smaka. På en Lördag förståss. Inga sötsaker för mig på vardagarna. =) Kram Carina

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.