2020-08-10

En toppensöndag

 

En galet trevlig söndag hade vi igår. Vi var hemma hela dagen och vid 16.00 tiden dök Maria och Magnus upp. Vi hade bjudit hem dem på grillat till oss. 

Varmt som sjutton har vi just nu. Men uppe på takterrassen  fläktade det ljuvligt under taket. Och när markisen åkte fram och rullgardinerna på långsidan till grannen drogs ner en bit, så blev det perfekt.

Vi hade mycket att prata ifatt eftersom det var ett bra tag sedan de var här sist. Magnus träffade vi en gång i mars innan Spanien slog igen allt och han hann hem på ett av de sista planen här ifrån.

Vi bjöd på kalkonfilé, spansk korv, grönsallad, klyftpotatis och en vitlökssås. Vi hade även lite tapas innan grillningen sattes igång. De fick även testa kaktussorben till kaffet. Men när man har trevligt och kul, så är det lätt att man glömmer att fota. Och ja, det var det jag glömde helt bort igår.

Men bilder är inte allt här i livet 🙄. För vi har ändå kvar det fina minnet av dagen/kvällen i våra hjärtan för alltid 😀.

Här satt vi i alla fall tills mörkret föll innan vi bröt upp.

10 kommentarer:

 1. Det märktes att ni hade trevligt utan bilder. Ha en trevlig vecka! Kram

  SvaraRadera
 2. Visst är det roligt med bilder men det väsentliga är ju att ni hade trevligt ��
  Kram

  SvaraRadera
 3. Ja jag tycker det är ett tecken på att man verkligen har trevligt och roligt att man helt glömmer att fota.
  Så jag förstår ju att det var en riktig toppen söndag ni hade. =)
  Kram Carina

  SvaraRadera
 4. Vilken härlig söndag ni fick! Att glömma att fotografera kan vara ett gott tecken :D

  Kram

  SvaraRadera
 5. Jag kan tänka mig att det blev en härlig kväll. Man glömmer lätt bort att fota då!
  Kram

  SvaraRadera
 6. Hallå äntligen vid datorn o jag kan skriva en liten hälsning igen, ack så sant bilderna är inte allt , minnet finns kvar. Kram Christina

  SvaraRadera
 7. Vi hade en sådan dag i Lördags, inga bilder och väldigt trevligt. Härligt med eran takterrass. Kram Eva

  SvaraRadera
 8. Lät helt underbart :-)

  Ha en fin kväll!

  SvaraRadera
 9. Vilken kanonmysig söndag ni hade. Ibland glömmer man bort kameran men då är det nog meningen tänker jag

  SvaraRadera
 10. Just igår hittade jag brådskande lösning för att få tillbaka din ex kärlekspartner inom 24 timmar svarar telefonsamtal, min ex kär man eller ex fru kommer att ringa dig på telefon för att be om ursäkt, omedelbart kommer din kärlekspartner tillbaka hem, nu känner jag mycket kärlek och förtroende med min kärlekspartner eftersom Dr.oduduwa lanserar en kärlek för att stava båda älskarna tillsammans i kärlek för alltid vi är en lycklig familj.
  Alla älskar stavning charm förfarande är mycket enkelt och enkelt att förstå och öva på egen hand hemma, Dr.oduduwa kommer att berätta vad du ska göra och allt kommer att vara perfekt inom några timmar jag fick ett telefonsamtal från honom. som sådan kan vem som helst framför kärlek stava inkantationsbön för att få tillbaka ex kärlek och förtroende från din ex kärlekspartner.
  Du kommer också att få bra moraliskt och andligt stöd från Great Dr.Oduduwa Love Spell Temple youtube vidoe vittnesbörd: https://www.youtube.com/channel/UCgbgG8pqE03ARa4f3ADFtkg?view_as=subscribber
  Dr.Oduduwa, stormästaren i Love spell spellista och Love magiska ringen stavningar för att få tillbaka ex kärlekspartner direkt och också sätta ett snabbt stopp för äktenskap skilsmässa inom 2 dagar.
  Kärlek magiska trollformler ring för att hitta sann kärlek, återansluta till tidigare kärlekspartner, förena tillbaka till kärlek och förtroende,
  magisk kärlek återvända stava böner för att föra tillbaka förtroende och engagemang i äktenskapet.
  Skilsmässor (talisman ring för kärlek dominans och kärlek kraft)
  Örter och rötter botar mot cancer / HIV-stavning.
  Fördelningsförhållanden Staver
  Att föra tillbaka en tidigare älskande pojkvän med ljusstake bön
  Du vill bli befordrad på kontoret / Lottery spell magic ring (Magic Winning Number)
  Du måste tillfredsställa din fru på sexbädd (älskar superkraft)
  Notera; Kärleksförtryck fungerar direkt för de människor som är allvarligt beslutna i hjärtat att återställa och stärka kärleksförhållandet / äktenskapshemmet.
  dr.oduduwaspellcaster@gmail.com

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.