2020-08-11

Lång dag


Ny vecka och den började med en lång arbetsdag. Vi hade nämligen 3 ställen att åka till mitt inne i smeten i Torrevieja. Och nu är det en massa trafik och bilar överallt igen. Inte alls lätt att hitta en plats för vår buss då. 

Det första stället fick vi parkera en bra bit ifrån och gå till istället. Där skulle vi bara göra en check för senare upphämtning av gods. Nästa ställe blev till slut rätt så smidigt att lossa på ändå, när en bil helt plötsligt lämnade sin parkeringsplats nästan bredvid ingången till huset. Sedan var det bara ett ställe kvar. Men där kunde man nästan tro att högre makter hade hört min ramsa tidigare 😫. Om alla smala gator och bilar som parkerar hej vilt och bara slår på osynlighetsknappen (varningsblinkern) och kliver ur bilen och går ifrån. För döm om min förvåning fanns det en plats nästan precis vid ingången 😄.

Dessa tre saker tog flera timmar att utföra på grund av att det sällan finns någon stans att stå dit man ska inne i stan.

Till middag när jobbdagen var slut fick det bli rester från söndagens grillning när vi hade vänner här. Efter middagen blev det dusch och lite slösurf på datorn innan det var dags för sängen.

Dåligt med bilder idag med. Men bjuder på en bild på den senaste batiktröjan som jag gjorde. En av dem var faktiskt min 👍. Men jag hade köpt en storlek för stor (tar ofta fel när jag handlar på Primark), så jag gjorde en knut nertill på den i söndags när jag hade den till min linnekjol.8 kommentarer:

 1. Vad fint det blev med tröjan och kjolen tillsammans. Men så klart blir allt fint på en fin modell förståss.
  Kram Carina

  SvaraRadera
 2. Mycket snygga färger på den tröjan. Kram

  SvaraRadera
 3. Vilken härlig sommarkänsla man fick av dig och dina kläder :)
  Kram

  SvaraRadera
 4. Haha! "Osynlighetsknappen" - den var bra :-D

  Jättesnygg outfit!

  Ha en härlig dag

  SvaraRadera
 5. Skulle försöka hitta en parkeringsplats i Torreviejja när jag skulle o fixa mina ögonbryn ,skitsvårt att hitta nått i närheten, och dessutom enkelriktat överallt, snurrade runt länge:)) Hamnade flera gator ifrån tillslut :) . T-shirten blev jättefin, snygg till vit nederdel. ha det gott//Christina

  SvaraRadera
 6. Vi är glada att vi har garage här i Torrevieja. Inte kul att köra runt och leta parkering. Så snygg tröjan blev! Kram

  SvaraRadera
 7. Så jobbigt när det inte finns parkeringsplatser att tillgå på ett enkelt sätt.
  Tröjan blev i alla fall väldigt fint och det var kul att se en bild på dig.

  Kram

  SvaraRadera
 8. Så fräscht med vit linnekjol till din batik T-shirt! Så fin bild på dig också!
  Kram/Maria

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.