2021-03-15

Varför bryta

 

Ett vinnande koncept som vi hade i lördags. Så vi gjorde same, same igår med. Förutom något som jag inte har gjort sedan november kanske 🙄.

Jag tog med mig en bok upp på takterrassen. En av författaren Anna Janssons böcker "Kvinnan på bänken". Och vet ni en annan sak också 🙂. Jag somnade inte med boken utan blev väldigt fast i den istället. 

Inte för jag tror att detta är en trend som håller i sig, utan jag kommer säkert falla tillbaka i "somna med bokentrenden" ju längre fram vi kommer på året.

Igår blev det hamburgare på grillen och vi testade för första gången vårt silikonunderlägg på den. Köpte ett silikonunderlägg till ugnen för ett eller två år sedan 🤔 och då följde detta med till grillen också.

Vi tycket det var jättebra till just detta när vi gjorde hamburgare och kommer att använda det fler gånger nu.

Vi har även fått nya fasta restriktioner här hos oss. Som nu håller sig en månad framåt eller mer exakt till den 12 April. Så de kommer att gälla under San José och Påskhelgen. Sedan får vi se vad som kommer efter det.


Helt underbar dag på taket.


Och det här var toppenbra silikonunderlägg.


Lite tillbehör till hamburgaren.


Färdigkomponerad burgare innan den skulle in i munnen. Så en av de bästa ölen från Altea.7 kommentarer:

 1. Vilken härlig dag.
  God mat och dryck i solskenet.
  Så ska en skön söndag vara.
  Kram Carina

  SvaraRadera
 2. Gårdagen var ännu en underbar dag i solen :)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Att läsa i solen är härligt men jag är imponerad över att du lyckades hålla dig vaken. Kram

  SvaraRadera
 4. Vilken härlig dag och så got mat som vanligt!

  Kram och ha en fin måndag!

  SvaraRadera
 5. Jag är inne i en off-läsningsperiod när det kommer till böcker. Vi brukar lyssna på dokumentärer istället när vi sitter ute i solen på terrassen.

  Ha en skön dag!

  SvaraRadera
 6. Så mysigt när man landar i en bra bok och inte vill sluta läsa. Jag hoppas på mirakel nu när jag gått med i bokklubben. Vi får se. Burgare är gott, jag väljer ju kyckling eller haloumi. Goda tillbehör är ett måste. Kraaam Pia

  SvaraRadera
 7. Underbart när man hittar en sådan bra bok, en som håller en vaken alltså LoL! Jag somnar också och vaknar av böcker i sängen. Att sitta på takterasssen låter underbart. Njut! Här har vi snö och minusgrader. Brrr.

  Varm kram och tusen tack för dina kommentarer hos mig.

  Anneli

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.