2021-09-12

Det blev ett varv

 

Jag tog svängen genom marknaden och köpte en grillad kyckling som vi skulle ha till middag.

Sedan mötte jag upp gubben nere på An Sibin för en marknadsöl. Även Annica, Christer, Carolin och Fredrik kom förbi för att ta något drickbart. Vi satt där ett bra tag och pratade med varandra innan var och en gick hem till sitt.

När vi kom hem rensade jag kycklingen och gjorde en kycklingsallad till oss som vi tog med oss upp på takterrassen. Vi satt kvar där tills det blev kväll sedan.

Kvällen blev vid tv:n och vi såg några avsnitt på serien Hit & Run på Netflix innan vi hoppade i säng.



Blev inget klädköp igår.

En hink med kalla öl på An Sibin.


Snabb och enkel middag.



Hade ingen glass i frysen så jag fick fixa en själv på frusna jordgubbar och en klick yoghurt. Dekorerade glassen med chokladkulor.


14 kommentarer:

  1. Egengjord glass är många gånger godare än köpt tycker jag :)
    Kram

    SvaraRadera
  2. En trevlig dag helt enkelt! :-)

    Ha en skön söndag.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nej det var inget fel på den. Utan helt perfekt 👍.
      Detsamma till dig

      Radera
  3. Snabbt, smidigt och gott! Efterrätten såg inte fel ut den heller :D

    Kram och god söndag!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jepp, så ska det vara.
      Kram och fin söndag till dig med

      Radera
  4. Är det råa champinjoner som skymtar i salladen? Tänk på att vara lite försiktig med dem då de innehåller cancerogena ämnen. Dessa går inte helt bort vid tillagning men minskar väsentligt. Jag älskar råa champinjoner men när jag fick veta detta tillagar jag dem alltid.
    Kram Monika

    SvaraRadera
    Svar
    1. Okej, det hade jag inte en aning om faktiskt. Så tack för den infon.
      Kram Carin

      Radera
  5. Som vanligt god mat hos er ser jag. =)
    Har läst igenom dina senaste inlägg. Skönt att allt är bra hos er.
    Ha en bra ny vecka nu.
    Kram Carina

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej på dig igen.
      Välkommen tillbaka och ha en bra vecka du med.
      Kram

      Radera
  6. Bra med upplysningen om rå svamp.
    Den skall man alltid vara mycket försiktig med och tillaga.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag är noga med all svamp. Men champinjoner hade jag inte en aning om.
      Så jag är glad för infon jag fick 👍

      Radera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.