2022-09-24

Magisk morgon

 

Jag gick iväg hemifrån innan ljuset kommit upp. Men när jag kom ner till havet började solen sakta stiga upp ur havet och dagen började ändra skepnad.

Tillbaka hemma igen blev det frukost och sedan försvann gubben över till grannarna och planterade deras blommor som han hade köpt nya krukor till. Jag själv tog tag i städningen hemma hos oss. Dammtrasan och dammsugaren åkte fram och sedan blev det en svepning över golven med golvmoppen.

När vi var klara med allt och nyduschade och fräscha gick vi upp på takterrassen och tog vår fredagsdrink och blev sedan kvar där tills det blev kväll.


Tomt på La Zeniastranden.


Bara jag kom runt udden så skulle jag få se solen komma upp.


Sakta kom den smygande upp ur havet.


Lika magiskt och vackert som alltid.


Dalen fylld av dagsljus på hemväg.


Snart var solen uppe över hustaken med och dagen började att sätta fart för många.


En Aperol med apelsinläsk i.


Tillbehör till köttet som låg på grillen. Även detta åkte på grillen en liten stund.Sedan satt vi där och njöt av maten och vinet tills solen försvann.

6 kommentarer:

 1. Ibland kan jag önska att jag var så morgonpigg.... .men det är jag inte så tur att du visar bilder på hur det ser ut. Tack! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ibland önskar jag att jag skulle kunna somna om när jag vaknar i ottan 🙈.
   Kram

   Radera
 2. Mumsigt fredagsmys :)
  Kram A

  SvaraRadera
 3. Vilken magisk soluppgång och så vackra bilder! Så skönt att kunna sitta ute och äta och njuta av en behaglig kväll. Nu har hösten kopplat greppet här.

  Kram och god lördag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alltid lika magiskt och tack.
   Vi känner även här att hösten har börjat göra sitt antågande. Men det är ju lite skillnad mot när den gör det i Sverige 🙄.
   Fin lördag till dig med.
   Kram

   Radera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.