2022-09-26

Tidig söndag

 

Igår blev det en tidig morgon (04.30) för gubben skulle skjutsa kompisar upp till flygplatsen. Så när han gav sig iväg låg jag och snurrade runt en stund i sängen i tron om att somna om. Men det är lögn i helsike, så jag klev upp och startade dagen lite slowly.

När gubben var tillbaka från flygplatsen serverade jag frukost och kaffe till oss. Nyhetsmorgon hade inte ens börjat på tv:n, så det blev "En plats i solen" som vi satt och tittade på under tiden vi åt vår frukost.

När klockan var lite efter 09.00 var jag startklar för att gå bort till La Zenia för att köpa havremjölk på Alcampo. Så jag tog mig en promenad dit bort och vädret såg ut att stabilisera sig från den mulna och lite regniga morgonen som vi vaknat till.

När jag kom tillbaka hem satt gubben ute för han hade pysslat lite med blommorna när jag stack iväg. Jag fixade i ordning en lunchmacka till oss, som vi satt ute och åt i trädgården. Vi såg att vädret började att växla om till fulväder igen på himlen. Så efter vi ätit upp vår lunch gick vi in ett tag.

Gubben lade sig i soffan och jag tog en siesta på sängen. Satte larmet på mobilen på en timme om vi skulle ha somnat in ordentlig. Men vi var vakna innan det började att pipa båda två.

Vi skulle nämligen spela boule med några kompisar kl.16.00. Men det fick vi hoppa för vädret blev bara sämre och sämre. Så det blev att vi gick ut och åt istället lite senare på kvällen.

När vi kom hem från middagen satte vi oss med en kvällskaffe och såg några avsnitt på vår serie innan vi hoppade i säng.


Gick upp på morgonen på takterrassen och plockade bort alla dynor som vi inte har under tak där uppe.


De började att dra upp jalusierna i butikerna borta på La Zenia när jag kom bort dit. Jag var inte ensam på köpcentret, det fanns folk som satt och vänta på att butiker skulle slå upp sina dörrar. 

Ingen av oss hade varit här innan, så alla läste matsedeln noga och länge.


Restaurangen hette "El Greco" och låg uppe i Villa Martin/Los Dolses.Jättefina väggmålningar inne på restaurangen.

6 kommentarer:

 1. Ännu en bra dag trots den tidiga morgonen. Visst är det svårt att somna om. Trevligt med ett restaurangbesök och jag hoppas att maten smakade bra.

  Kram och god måndag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, dagen var bra fast den startade väldigt tidigt.
   Maten var till belåtenhet.
   Ha en fortsatt bra måndagskväll.
   Kram

   Radera
 2. Det låter som en bra dag trots den tidiga morgonen. Restaurangen ser verkligen fantastisk ut. Jag blev verkligen lurad av din sista bild. Först tänkte jag att ni satt precis bredvid det maffiga huset. Sen läste jag texten och såg att det var en väggmålning.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den var en bra dag och restaurangen var verkligen fint målad invändigt.

   Radera
 3. Efter en sådan tidig morgon är en siesta inte helt fel :)
  Kram A

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den kändes välbehövlig även om den inte blev så länge.
   Kram

   Radera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.