2022-09-29

En lagom mittiveckandag

 

Vi åkte iväg till optikern när vi var klara hemma på morgonen. Gubbens skalm hade lossnat och vi hittade inte den lilla skruven på golvet. Så det fick bli optikerns jobb att sätta fast skalmen igen med en ny skruv. Nu får vi se hur länge det håller. För det är inte alls så länge sedan gubben var hos optikern för att skruven höll på att lossna, och då tyckte vi att skruven verkade gängpaj.

På hemväg sprang gubben in på en utav Chinobutikerna för att köpa lite hjul till hans vagnar till krukorna som han ska göra.

När vi var tillbaka hemma igen fick vi lite oväntat besök. Men det var trevligt för det var väldigt länge sedan som vi hade setts. Timmarna gick snabbt när man har massor att prata om. Så när gästerna åkte var det dags att värma lite rester sedan gårdagen.Jag var före solens uppgång på min morgonrunda.


-Jo, ni vet, de där påsarna som jag och gubben hade på fötterna för en vecka sedan. Nu ser våra fötter ut så här. Lite besviken efter allt jag läst och även prat om att man tappar hur mycket gammal hud som helst när man gör en sådan här kur. Eller 🤔? har vi så fina fötter redan, så det finns knappt någon död hud på dem 🙄.


4 kommentarer:

  1. Det kan ju faktiskt vara så att ni redan har väldigt fina fötter faktiskt :D
    På mina glasögon har jag en skruv som lossnar med jämna mellanrum och det är alltid samma skruv konstigt nog. Misstänker att det är något med skruvfästets gängor...

    Kram och god torsdag!

    SvaraRadera
    Svar
    1. -Ja, det kanske kan vara så 😀.
      Blir det en gång till så får man väl begära en ny båge helt och hållet 😏😉.
      Fin torsdag till dig med.
      Kram

      Radera
  2. Mina fötter såg ut så där först, sen någon vecka senare när jag stod i duschen så kändes det plötsligt som att jag hade något under foten men det gick inte bort hur jag än försökte så jag tittade till sist och såg en väldigt lös skinnstrumpa.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Okej, vi får väl se vart det här slutar då 😀.

      Radera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.