2022-09-19

Vår söndag

 

Vi gick en morgonrunda jag och Whisky innan frukosten. Lite molnigt och en skön vind i luften. Jag fick t.o.m. 3 eller 4 regnstänk på mig på promenaden. Men något mera regn blev det inte sedan under dagen.

På eftermiddagen lämnade vi tillbaka vår fyrbenta kompis till hans matte och husse igen. Och gubben tog en runda upp till flygplatsen för att hämta ett par vänner som ska semestra här en vecka nu.

På kvällen kollade vi på programmet om Robert Gustafsson på 4:an innan vi tog natta i huset.


På många allmänningar och gärden har hundägare gjort en massa gångar och har som rastplatser för sina hundar. Men de är för Jä..igt dåliga på att ta upp hundbajset. Eller så tar man upp hundbajset och slänger påsen på backen istället. Hur tänker man 🤔🤨😤.Lite sista mys innan vi lämnade tillbaka lilleman.

10 kommentarer:

 1. Kanske dags att skaffa en egen lite hundkompis ;)
  Kram A

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man ska aldrig säga aldrig 😉😀.
   Kram

   Radera
 2. Det borde vara en självklarhet att plocka upp efter sig tycker jag. Alla vet väl hur äckligt det är att trampa i ett "visitkort". Lite bättre fungerar det i Sverige men inte helt bra ändå för många slarvar.

  Kram och god måndag nu!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det verkar inte som alla har det tänket här, tyvärr.
   Tycker också att det var okej i Sverige när vi hade hund. Men visst fanns det brister där med.
   Ha en bra måndag du med.
   Kram

   Radera
 3. Vilken busig lilleman som väcker er 3:45 för att leka. Får mig att tänka på när dottern gjorde likadant mitt i natten och man låg ner på mattan medans hon byggde med Duplo mitt i natten jättepigg. Man vet verkligen inte vad folk tänker på när de antingen inte plockar upp eller slänger det i backe. Vi har liknande problem med hundägare på vårt koloniområde. frustrerande tråkigt
  Kram Kajsa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahahaha, ja lite som när barnen var små 😄 faktiskt.
   Visst är det tråkigt när inte hundägare gör som man ska göra.
   Kram

   Radera
 4. Ja du, det där med att ta rätt på bajset efter hunden, jag fattar inte varför det ska vara så svårt. Det är ju bara att göra....

  SvaraRadera
 5. Gulliga Whiskey! Vet när vi var på Fransks rivieran en hel del… det värsta var all hundskit på gatan. Minns när vi skulle till Chagall-museet i Nice! Att komma fram dit var som att gå på en hundtoalett! Riktigt vidrigt!! Skärpning där!

  KRAM Anna Channal

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, verkligen skärpning. För det är inte ett dugg trevligt med all hundbajs som är.
   Kram

   Radera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.