2022-09-30

Torsdagen

 

Igår var det dags att fylla på i kylskåpet igen. Så jag gick en promenad runt om Chinobutiken först och sedan vidare ner till Mercadona och handlade. Ringde till gubben när jag var klar så fick han komma och hämta mig. Gubben höll nämligen på att göra vagnar till krukorna och jag tyckte han kunde hålla på med det i godan ro och inte skjutsa runt mig i pärlan. Det räckte gott att han kom och hämtade mig efter handlingen. För bära matkassarna där ifrån och hem hade jag ingen lust med.

På kvällen gick vi ner till Punta Prima och mötte upp vår vän Chatarina för att äta på The Bridge. Jag tog en risotto med räkor och gubben tog en köttbit. När vi gick hemåt igen så hade det blivit mörkt och det blåste lite. En liten höstkänsla börjar att infinna sig mer och mer nu.


Några lunchmackor på trappen efter vi kommit hem från Mercadona.


Punta Prima.


Inte så jättemycket folk på restaurangerna när vi kom.


Inte otäck men heller ingen wow upplevelse. Skulle behövt sked nästan till risotton. På padelbanan hemma vid var det folk som fortfarande stod och spelade fast klockan närmade sig 22.00. Undra ur länge de har öppet?

10 kommentarer:

 1. Risotto är en av mina favoriträtter men alla är inte lika vällagade. Den som du åt såg väldigt rinnig ut...
  Skönt att du slapp att släpa på kassarna för storhandlar man fungerar det knappast.

  Önskar en god fredag nu!

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, den var väldigt rinnig, så den kommer aldrig mera beställas in om vi går dit.
   Nog för att jag är envis, men där går gränsen med att bära och kånka 😉😀.
   Kram

   Radera
 2. Risotto är gott och det lagar vi relativt ofta hemma men så där rinniga är de inte utan krämiga. Era lunchmackor föll mig inte heller på läppen. Ser fram mot nya matbilder då det du lägger upp brukar se supersmarrig ut.
  Kram Monika

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej risotton var inte bra men mackorna är mina favoritmackor. Jordnötssmör med banan eller jordgubbar på, det är mums det 😋.
   Kram

   Radera
 3. Den risotton såg ut som en … En risotto ska inte ätas med sked. Jag hade ropat på kyparen. De ska vara rädda om sina besökare. Padel är riktigt roligt! Har ni testat? En match tar ca 3 timmar.

  Ha en skön fredag! KRAM Anna / Channal

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad tyckte du risotton såg ut som 😉😀.
   Det blev ingen doggybag i alla fall.
   Nej, vi spelar inte padel, det skulle inte gubbens knän palla. Med alla snabba ryck framåt, bakåt och i sidled som det är.
   Kram

   Radera
 4. Risotto är en favorit men den där såg inte ut att vara lagad med kärlek om man säger så :) Men den kanske var god? Ja hösten är på g och det känns med kyliga kvällar och dimmiga morgnar. Ganska så så skönt att få kura inne nu framöver...
  Kram från Titti

  SvaraRadera
  Svar
  1. Njaaa, någon kärlek var det nog inte lagd över risotton. Men den var inte osmaklig heller.
   Även om vi inte har det lika kyligt som i Sverige, så är det mysigt med att få tända en massa ljus igen och mysa framför tv:n.
   Kram

   Radera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.