2024-10-06

Vår lördag

 

Efter allt var fixat och klart hemma och vi pratat några ord med grannen som kom ner i fredagskväll, så gick jag iväg till Chinobutiken. Jag skulle ha 2 st. plastbyttor i lägre modell till tjejernas pärlor som de ska få. För i burkarna som jag har stoppat i dem är det svårt att se alla pärlor, eftersom de är runda och lite höga. 

Jag gick vidare i Skandinaviska butiken när jag var klar på Chinobutiken. På Skandinaviska skulle jag ha lingon och kaviar för det börjar ta slut här hemma. Vi skulle ha stekt fläsk och potatis till middag och då vill vi båda 2 ha lingon till det.

När jag kom hem höll gubben på med växterna på taket så jag gick upp dit och satte mig en stund. Jag hade även köpt ett litet paket med wienerkorv på Skandinaviska som vi åt kalla med lite stark Johnnys senap på och en varsin öl till dem.

Vi åt middagen på kvällen på altanen innan vi bänkade oss vid tv:n och tittade på den en stund innan jag hoppade i säng.


Lite mulet på morgonen som det kan vara. Men dagen bjöd på strålande sol.



Norpade den här bilden på instagram på våra barnbarn som var ute och fiskade.

1 kommentar:

  1. Söta barnbarn. Kall wienerkorv är gott. Vår son åt dem som besatt när de var här. Finns tydligen inte i USA. Här finns inte längre några Chinobutiker, för du menar väl butik med grejer från Kina? Förr hade vi sådana här, då kunde jag där hitta det mesta jag behövde. Tråkigt att de försvann. Vi såg inte mycket på TV igår. Tyvärr så dåligt utbud på lördagar.
    Ha en fortsatt fin söndag.
    Kram Tummelisa/Eva

    SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.