2018-02-03

Regn hos oss

Igår var det ett bedrövligt väder här. Vaknade på natten och hörde hur det regnade som bara den. När vi sedan gick upp (några timmar senare än föregående morgon) höll det fortfarande på att regna. En ypperlig dag för att måla lister 😏NOT😊. Vi tog oss en liten biltur istället och åkte och köpte kryddväxter i närheten av Pilar de la Horadada. Såg några mandelträd på vägen men skulle vilja se dom på nära håll och inte när det regnar. 
Vi vände hemåt igen efter inköpet av kryddväxter. Jag bakade en kaka till kaffet som blev supergod, och gubben trodde inte på mig när jag sa vad jag bakat den på. Receptet kommer senare.
Framåt eftermiddagen slutade det att regna och vi tog på oss och gick ut för att tömma alla faten som blomkrukorna står på. Dom var överfyllda med vatten efter allt regn. Grannen kom ut och sa att det kommit över 25 mm i deras regnmätare. Vår spontana känsla var att det kommit bra mycket mera.
På kvällen blev det tacos och ett glas rött till det. Sedan På spåret och Skavlan och en snabb sväng vid datorn innan vi hoppade i säng.
Regn o rusk.
Lite kryddväxter. 

 Gott till kaffet.

  
 Blött i trädgården.

 Fredagsmys.


10 kommentarer:

 1. Ja du, solen kan ju inte lysa jämt, lite regn är väl bra för växtligheten. Min kära syster som varit på Gran Canaria en vecka hade väldigt dåligt väder. Här hemma i norr är det snö och kallt. Fina bilder blir det när det har regnat tycker jag. Klara och fina. Kraaam Pia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, jag är Theresa Williams Jag har för dig, jag gjorde allt för dig, jag gjorde allt Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag stavade till slutet av mitt liv och jag spionerade det tillbaka till slutet av mitt liv. han såg det, det var inte detsamma, det var inte detsamma, det var inte detsamma, det var inte detsamma, det var ungefär 4 pm. Jag blev så förvånad, jag sa att jag var så förvånad att jag var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom. Jag var så glad och gick för att vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet att du har ett förhållande med, skulle jag kunna hjälpa dig med den här personen. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

   1) kärleksspell
   2) Lost Love Spells
   3) Skilsmässa Spells
   4) Äktenskapsstavar
   5) bindande stavning
   6) Breakup Spells
   7) Förvisa en tidigare älskare
   8.) Du vill bli befordrad till ditt kontor / lotteri stavning
   9) vill tillfredsställa din älskare
   Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
   genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

   Radera
 2. Håller med föregående skrivare. Väldigt fina bilder. ����

  SvaraRadera
 3. Jag vägrade gå utanför dörren igår! (Fast vid halvniotiden på kvällen gick jag ut med soporna i alla fall ;-) ).

  Idag ser det BETYDLIGT bättre ut - fast det är kallt... Nåt måste man ju få gnälla på ;-)

  Ha en fin dag och nu är det läge att måla lister :-D

  SvaraRadera
 4. Ni slapp i alla fall snön som helt oväntat dök upp här söder om landsvägen. Hoppas att det goda fredagsmyset kompenserade ;-)

  Kram

  SvaraRadera
 5. Hellre regn än snö. Här fortsatte det snöa hela em och kvällen igår. Idag har vi äntligen uppehåll, sol och -10grader. De mätte snödjupet här igår. Det var 110cm. Det har kommit så otroligt mycket snö. Längtar efter våren. Trött på vintern nu. Kram=) Carina

  SvaraRadera
 6. Regn är fint... på bilder
  Snö är fint... på bilder
  Ni har det ena och vi det andra ;)
  Kram och trevlig lördag

  SvaraRadera
 7. Sämre väder än normalt hos oss i Marbella också säger min gubbe..Inte så mycket regn,men lite kyligare.. Som jag längtar ner. Känns som om jag varit hemma i vinterlandet i evigheter nu..
  Lite regn och något svalare är inget att jämföra med detta..
  Jättefina bilder du bjuder på.Ha det bäst....

  SvaraRadera
 8. Ja, det var verkligen uselt väder igår :( Inte ofta vi har så dåligt....som väl är!
  Kakan såg väldigt god ut!

  SvaraRadera
 9. Men så gott det lät :) tack snälla för recepten, precis vad jag letade efter. Hoppas du får en fin måndag <3 kramen

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.