2018-02-13

Igår kom dom

Hantverkarna som vi beställt jobb ut av. Klockan 09.00 var han här med en snickare till och sa att han skulle visa vad han skulle göra på vår takterrass. Men att han skulle börja med jobbet på eftermiddagen. Samtidigt när gubben stod med dom på taket ringde mobilen och hantverkare nr.2 vill också komma. Dom skulle inte komma förens idag egentligen, men det gjorde inte oss något. Desto snabbare blir jobben klara förhoppningsvis. Hantverkare nr.1 hörde av sig senare och undrade om det gick bra om han kom idag istället när det inte ska regna. Hantverkarna nr.2 dom jobbade på i regnet och gjorde vad dom skulle och kommer och gör klart sitt idag.
Jag själv blev också en hantverkare igår och tog tag i listerna i taket. Så ett rum och pyttesmatten mellan våra rum blev klara, så nu är det bara 2 kvar. Hann att dra över med penseln en gång i ett av rummen som är kvar innan penslar och färg åkte undan.
När hantverkarna nr.2 åkte på lunch fixade jag vår mat som blev pasta igår. Det regnade lite till och från igår så jag snodde ihop några jordnötskakor till eftermiddagsfikan också.
Hantverkarna nr.2 höll på tills mörkret började att komma. Så precis innan 19.00 tackade dom för sig och sa att dom kommer 08.00 imorgon. Så snart är dom här och gör klart det sista. Nu får vi hoppas att hantverkare nr.1 kommer också och tar sig i kragen och gör sitt jobb idag.
Det sista med glaskuberna som ska göras på takterrassen. Här är takplattorna till förvaringsplatsen dom ska bygga.

 Som ska bli här under vårt sovrumsfönster.

 Så är det jag som varit duktig, lister nr.1

 Och lister nr.2


Och så något att stoppa i munnen till kaffet.

8 kommentarer:

 1. Det är verkligen en fördel när hantverkare är snabba och effektiva samt kommer på utsatt tid. Vi har erfarenhet av båda delarna och jag vet vilken sort jag föredrar. Tyvärr är det långa väntetider här så man får inrätta sig i ledet. Hoppas ni blir nöjda och allt går planenligt.

  Kram och god tisdag!

  SvaraRadera
 2. Så bra att de kom. Brukar ju eljest vara lång väntetid på sådant, i alla länder.
  Så mycket Ni själva hunnit med också . Pera som sett hur det var förut måste ju se skillnaden. I dag skall jag se IFK matchen på datan. Just nu väntar jag på Städpatrullen. Sen skall allt bliva klart i dag. Inget för morgondagen, vill ju inte klappa hop igen. Efterrätten i morgon
  skall bliva fyllda Rånstrutar till kaffet. Flickan som kom i går kväll, sa oh vadär det som doftar så gott. Det är ju vitlöken dekänner- Skall även fixa Sparrisen i dag. Skall bli så spännande att se
  ert jobb, när de är klara. Han bra dag, här är inget vidare väder. kram mamma H

  SvaraRadera
 3. Något gott till kaffet är alltid uppskattat. Med tanke på att det är fettisdag i dag tänkte jag baka en glutenfri semmelrulltårta i dag. Kram.

  SvaraRadera
 4. Så vissa hantverkare är rädda för vatten, alltså. Tur för dom att dom jobbar här i Spanien då, annars skulle det bli dåligt med inkomster... ;-)

  Snyggt jobbat av dig med målningen :-)

  SvaraRadera
 5. Du både målar och bakar. Kreativ vad det än gäller. Kram=)Carina

  SvaraRadera
 6. Bra jobbat era projekt :)
  Skönt med mer förvaring. Känns som om det alltid är för lite i huset
  Kram

  SvaraRadera
 7. Hantverkare i Sverige är aldrig att lita på, hoppas det funkar bättre med båda i Spanien. Du verkar ha tummen där den ska också..... Kram Helena

  SvaraRadera
 8. Skönt när det är klart :) Du fixar och lagar så mycket gott du <3 Hoppas du får en fin alla hjärtans dag <3 Kram

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.