2018-02-01

Mycket grönt blir det 😋

Måste erkänna att det blivit mycket mera grönt som vi äter sedan vi flyttat hit. Inte så att vi åt en massa skit hemma i Sverige, vi hade grönt på tallriken då med. Men här har det blivit bra mycket mera av den varan. Förmodligen för att det finns lite mer att välja på + en massa nytt (för mig i alla fall). Som olika bönor och ärtor som oftast köptes i frysdisken i Sverige av mig. Dom här bönorna köpte jag på marknaden i lördags och vet inte vad dom heter. Men jag spritsade dom innan jag kokade dom, man kanske kunde ha kokat dom hela och haft dom som snacks. Jag garnerade vår omelett med dom och det blev gott.9 kommentarer:

 1. Grönsaker är gott och det finns mycket att välja på. I gruvan har vi en fantastisk salladsbuffé och alltid ett vegetariskt alternativ så det blir att jag testar mycket nytt. Just att handla grönsaker på marknaden känns betydligt mer inspirerande än på ICA.

  Kram och ha en bra torsdag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, jag är Theresa Williams Jag har för dig, jag gjorde allt för dig, jag gjorde allt Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag stavade till slutet av mitt liv och jag spionerade det tillbaka till slutet av mitt liv. han såg det, det var inte detsamma, det var inte detsamma, det var inte detsamma, det var inte detsamma, det var ungefär 4 pm. Jag blev så förvånad, jag sa att jag var så förvånad att jag var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom. Jag var så glad och gick för att vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet att du har ett förhållande med, skulle jag kunna hjälpa dig med den här personen. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

   1) kärleksspell
   2) Lost Love Spells
   3) Skilsmässa Spells
   4) Äktenskapsstavar
   5) bindande stavning
   6) Breakup Spells
   7) Förvisa en tidigare älskare
   8.) Du vill bli befordrad till ditt kontor / lotteri stavning
   9) vill tillfredsställa din älskare
   Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
   genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

   Radera
 2. Hejsan, förstår att lusten bliver större när det finns så mycket framdukat-
  Här hemma i Sverige bliver det ju samma sak jämt. Inte så stor variation på dessa varor.
  Måste vara kul att pr.va. kram mamma H

  SvaraRadera
 3. Alltid roligt att prova nya saker. Och vad underbart att ha en sån rikedom av frukt och grönt att välja bland. Här har vi snöstorm just nu. Inte alls lika skönt som ni. Kram=)Carina

  SvaraRadera
 4. Håller med dig om att det finns så mycket gott att välja på härnere vad gäller grönsaker. Och även om man inte handlar så är det en fröjd att gå på marknaden och titta på allt färgglatt som ligger i stora drivor på borden!
  Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 5. Kan tänka mig att det är ännu lättare att äta gott och nyttigt i värmen. Kram.

  SvaraRadera
 6. Visst finns det många härliga grönsaker här - dom där ärtorna såg goda ut :-) Jag brukar inte bry mig om att ta ur dom ur skalen utan koka/steka dom som dom är :-) (Eller jag, och jag... Det är oftast Anders som fixar så att maten blir varm :-) )

  SvaraRadera
 7. Gillar utbudet av grönsaker och skaldjur där. Så himla mycket gott man kan göra till en billig peng. Här hemma kostar ju fisk och skaldjur en mindre förmögenhet :) och utbudet är ju bara en liten bråkdel
  Kram

  SvaraRadera
 8. När lämnade du gamla svedala för varma Spanien?
  Tufft gjort tycker jag.

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.