2018-02-20

Blev inte klart 😒

Det började så bra igår med allting. Hantverkarna kom t.o.m. före sin utsatta tid på morgonen. Det är nästan en guldstjärna bara det. Så vi plockade in möblerna i vårt rum så dom skulle kunna jobba bättre. 
Jag satte igång med att måla lister och gubben stod och titta på hantverkarna när dom jobbade. Men det blev inte så långvarigt, för när de sista sidorna av metallramen skulle på plats  passade dom inte. Så dom förklarade att dom var tvungna att åka till sin arbetsplats och göra om dom. Okej, sa gubben- kommer ni imorgon igen då. No, no, back in one hour or two, svarade den ena. 
Vi tog en kaffe i solen när dom stack vid 11.00, sedan gjorde vi lite annat under tiden vi väntade på att dom skulle komma tillbaka. 
Gubben skruvade ihop cykelkärran, jag målade klart, gubben vattnade alla blommor och så hjälpte vi grannen med att få iväg lite bilder på datorn. Nu började klockan närma sig 16.00 och några hantverkare syntes inte till. Gubben tog kontakt med firman (som är svensk) och undrade vart dom tagit vägen. Hon sa att det måste ha blivit ett missförstånd, för att göra om metallramen tar tid, dom kommer inte förens i morgon igen vid 08.30. Sedan tar det kanske 2 dagar till för att få nya glas till dom delarna också. YES...så jä..a frustrerad man blir😠. Men både jag och gubben tog 3 djupa andetag och tittade på varandra och sa mañana, mañana 😏 .
Så jag började med maten för nu var vi hungriga till tusen. Den åt vi på takterrassen och inte på den röriga altanen.
Så idag är en ny dag och klockan har passerat 08.30 och inte har det kommit några hantverkare. Men vad gör väl det, vi har ju all tid i världen 😊.
Där pilen är, är de partierna som inte stämde i måtten.

 Så himla glad att jag är klar med detta tråkprojekt.

 Klart man har det lite rörigt när man vet att man ska få det fint.

 Fröknäcke med jordnötssmör och banan på.

 Så en kaffe till den i solgasset.

Cykelkärra så man får med sig allt till stranden.

8 kommentarer:

 1. Jaja man vänjer sig vid allt antar jag, även om man som svensk blir lite frustrerad över "imorgon-mentaliteten ".

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, så är det :-) och vi har ju all tid i världen ;-)

   Radera
 2. Vissa hantverkare är ett släkte för sig och det gäller även på den svenska marknaden. Blir fortfarande matt när jag tänker på vår andra badrumsrenovering. Däremot hade vi turen att hitta en duktig målare och även takläggaren var kompetent. Hoppas att hantverkarna är i full gång hos er vid det här laget.

  Kram

  SvaraRadera
 3. Tänk att det alltid ska strula innan det blir bra. Fröknäcke med jordnötssmör och banan lät dock inte fel någonstans. Kram.

  SvaraRadera
 4. Att hetsa upp sig är ingen idé. Bara försöka gilla läget och hoppas det blir bra i slutändan :) Fast man blir ju liiiiiite frustrerad...
  Kram

  SvaraRadera
 5. Även om man innerst inne vet att det är ett i-landsproblem så är det jäkligt frustrerande! Hoppas det blir fixat snart!

  SvaraRadera
 6. Det kommer att bliva så snyggt och spännande , ni har verkligen varit duktiga, inte bara varit ni är duktiga.

  SvaraRadera
 7. Jag hoppas att hantverkarna är där dom ska nu. Så det inte blir så att de inte dyker upp förrän om ett par dagar. Det skulle ju vara oerhört frustrerande. Ni får trösta er med att det blir fantastiskt bra när allt är klart. Kram från ett kallt Sundsvall. -17 just nu. =)Carina

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.