2018-02-02

Firre på bordet

Igår vaknade jag kl.04.00 och kunde omöjlig somna om. Så 05.15 gick jag upp och plockade lite och vid 06.00 väckte jag gubben och sa att frukosten var klar. Sedan satt vi där och såg på gomorron-tv:n och så tog vi två avsnitt av Riviera (serien på tv4-play). Efter det var det färdigtittat och dags att hoppa ur nattsärken och börja dagen.
Gubben gick ut och fortsatte på gården och jag torkade ur vitrinskåpet och dammade av. Fattar inte vart allt damm kommer ifrån. Vet att jag gnällde när vi flyttade in till stan om detta damm. Men trodde det berodde på den tungt trafikerade promenaden vi bodde bredvid då. Men här har jag ingen tungt trafikerad väg att skylla på. Men å andra sidan så har jag all tid i världen nu att damma. Så jag slutar att gnälla BUMS 😊.
Sedan var det dags för vår veckohandling, veckohandlar ni?. Vi ser på Mandelmanns på tv och blev sugna på att grilla fisk. Så det fick det bli till middagen lite senare och då hade solen försvunnit och det var blåsigt och kallt. Men den som väntar på något smarrig och gott 😋den kan vänta länge. Fisken vi grillade blev en Dorada som du kan läsa om här. Vi bad att han skulle filea den åt oss, men nästa gång får han bara plocka ur den, så grillar vi den hel.

Solen som sakta stiger upp.

 En god fisk att grilla.

 Lade grönsakerna direkt på filéerna.

Nästa gång blir det hel fisk och grönsakerna vid sidan om.

6 kommentarer:

 1. Ja du... Det där dammet! Varifrån kommer det? Av nån anledning är vårt rött också. Haha! Gissningsvis är det alla röda textilier som dammar ned. Åtminstone färgar dom dammet :-D

  Dorada är en god firre med "snälla" ben :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, jag är Theresa Williams Jag har för dig, jag gjorde allt för dig, jag gjorde allt Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag stavade till slutet av mitt liv och jag spionerade det tillbaka till slutet av mitt liv. han såg det, det var inte detsamma, det var inte detsamma, det var inte detsamma, det var inte detsamma, det var ungefär 4 pm. Jag blev så förvånad, jag sa att jag var så förvånad att jag var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom. Jag var så glad och gick för att vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet att du har ett förhållande med, skulle jag kunna hjälpa dig med den här personen. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

   1) kärleksspell
   2) Lost Love Spells
   3) Skilsmässa Spells
   4) Äktenskapsstavar
   5) bindande stavning
   6) Breakup Spells
   7) Förvisa en tidigare älskare
   8.) Du vill bli befordrad till ditt kontor / lotteri stavning
   9) vill tillfredsställa din älskare
   Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
   genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

   Radera
 2. Jag dammar också och undrar varje gång var det kommer i från. Vår väg är allt annat än trafikerad men det är ändå ett evighetsarbete. Grillad fisk lät gott men jag hade nog föredragit att grilla den hel. Men man får prova sig fram.

  Kram och trevlig fredag!

  SvaraRadera
 3. Min pappa byggde en rök. I den rökte han fisk av alla olika slag. Fantastiskt gott blev det.
  Roligt med andra fisksorter än vad vi har här. Spännande att prova sig fram till vad man gillar mest. Kram=)Carina

  SvaraRadera
 4. Ja damm prenumererar jag på tydligen - varje dag nytt damm! Hur mycket jag än dammar! Nåja maten ser helt ljuvlig ut, fisk är det bästa...
  Ha en skön helg, här snöar det!
  Kram från Titti

  SvaraRadera
 5. Ser så gott ut med fisken :)
  Vi veckohandlar på söndagar för 5 dagar framåt. Fredagar och lördagar är det "vad-är-vi-sugna-på" som gäller ;)
  Ha en skön fredag
  Kram

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.