2018-04-20

Bara vanlig torsdag

En helt vanlig torsdag utan att något särskilt har hänt, förutom att man börjar se ett resultat på takterrassen. 
Vi tog på oss våra gympaskor efter vi gjort oss i ordning och tog oss en rejäl promenad i det vackra vädret. Hittade lite nya vägar som vi förstår nu tar oss till olika ställen som vi redan vet var dom finns, fast lite enklare och snabbare.
Vi gick även förbi en affär som heter Moda City på hemväg. Som vi kommer ihåg var den första affären vi var inne i när vårt största barnbarn var med oss första gången till Spanien. Då var hon 8 år  (nu 14) och var helt lyrisk på allt billigt dom hade där inne i affären. Hon köpte massor av klistermärken på kartor med pärlor och märken som man kunde sätta på sina naglar bl.a. Jag kom ihåg att jag köpte billiga bikinis där då, och vill även kolla igår om det fanns någon. Jodå, jag hittade 2st. för halva priset, så 9€ fick jag betala. Kanske inte senaste modellen, men duger bra till mig. Bikinis blir ju väldigt solblekt och slitet fort här.
Hemma tog jag fram byttan med köttfärssåsen som blev kvar när vi åt makaroner och köttfärssås sist. Delade på en paprika och fyllde upp köttfärssås i dom och strödde över riven ost. Ringlade olivolja över och så in med det i ugnen på 200 grader i ca. 20 minuter. 
När detta skötte sig i ugnen förberedda jag en deg med fröknäcke, för det var slut igen.
9€ är ett bra pris.

Blev en god middag på rester igår med.

Och så fröknäcke som man inte kan vara utan.


Idag säger vi hipp, hipp hurra till denna fina kille. Vårt barnbarn Wilmer som fyller 9 år.

8 kommentarer:

 1. Ett bra pris. Och senaste modellen spelar alls ingen roll så länge man trivs. Riktigt snygga och klatschiga bikinis. Kram - och trevlig fredag.

  SvaraRadera
 2. Morn,morn vi har Spansk värme här med. Du är så duktig lilla gumman, Oj vad snygga Bikinina är
  Det var ju toppen, Ha det bra önskar Svenska morsan

  SvaraRadera
 3. Hej! Nu har jag läst ikapp mig här på några dagar och inlägg. Det är riktigt kul att ha hittat din blogg och få en inblick i ert liv där i ert paradis! Känns så avstressat och skönt, bara uteblivna hantverkare som kan verka stressande ;) =)
  Vilka fina bikinifynd! Gillar den blommiga mest, då en röd bikini skulle vara en katastrof på mig haha... Ja, nog slits bikinis, det märker jag, vi som så ofta sitter i klorerat spa-bad...
  Kan tänka mig att den butiken var ett himmelrike för en så ung liten dam! Känne rmina egna, hur de var som små när de hamnade i sådana butiker. minns att det fanns någon kedja här i Sverige (finsk kedja?) som hette Tiimari... typ, det var en sådan affär där det skulle köpas små block, klistermärken och annat ;)
  Fröknäcket bakar du själv antar jag? Har du något bra recept? Tänkte att jag skulle baka det i sommar när vi är på Smögen :)
  Kram och ha en fin dag!
  /Maria

  SvaraRadera
 4. Så snygga bikini du hittade. Och vilket pris :)
  Grattis till ert fina barnbarn!
  Kram och trevlig fredag

  SvaraRadera
 5. Vilka snygga bikinis och vilket bra pris! Annat än vad jag betalade senast för två baddräkter... Färsfyllda paprikor är väldigt gott så det var ett smart sätt att utnyttja den överblivna såsen.

  Kram och god fredag!

  SvaraRadera
 6. Sådana affärer är roliga att hitta, jag brukar också köra överbliven köttfärs i paprikor, riktigt gott. Kram Eva

  SvaraRadera
 7. Bikini för 9 € är inte helt fel ��
  Har tänkt gå en sväng till samma butik och kolla lite väskor.
  Kram

  SvaraRadera
 8. LOS BIKINIS ...FALTA UN POCO .
  LAS COMIDAS ESTAN MUY APETECIBLES.
  SALUDITOS

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.